Με νίκη κάνει ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο

Από superleaguegreece.net: Όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου φτάνει ο ΠΑΟΚ, κάθε φορά που κάνει μια νίκη.
Πηγή: superleaguegreece.net
Με νίκη κάνει ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο

Η ισοπαλία με τον Άρη έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πλησιάσει, αλλά η νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν πολύ σημαντική. Η διαφορά έμεινε στο +7, αλλά όσο λιγοστεύουν τα εμπόδια, τόσο πιο ισχυρή γίνεται η διαφορά.

Τώρα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον δυνατό Ατρόμητο. Είναι η πρώτη ομάδα στη φετινή σεζόν, που του στέρησε τη νίκη με το 1-1 στο Περιστέρι τον περασμένο Νοέμβρη.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός, αλλά και ο Ατρόμητος είναι εξαιρετικός φέτος στα περισσότερα παιχνίδια του. Μέσα στον Φεβρουάριο έκανε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, δεχόμενος ένα μόλις γκολ, και πλέον παίζει στα ίσα την τρίτη θέση με την ΑΕΚ.

Είναι έξι παιχνίδια αήττητος, αλλά μπαίνει στη δίνη των δύσκολων αγώνων, αφού μετά τον ΠΑΟΚ έχει ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Απόλλωνα (το διάλλειμα), Άρη, Παναθηναϊκό και τελειώνει με ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει τα έξι τελευταία παιχνίδια από τον Ατρόμητο , τέσσερα για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο, αλλά ο Ατρόμητος του έχει κάνει ένα σωρό ζημιές μέσα στην Τούμπα. Στα χρόνια της Super League Σουρωτή έχει κάνει έξι νίκες στην έδρα του ΠΑΟΚ μαζί με τα πλέι οφ! Μόνο ο Παναθηναϊκός έχει μια νίκη περισσότερη σε περισσότερα ματς λόγω πλέι οφ όμως.

Στα τελευταία εννέα μεταξύ τους μόνο μια φορά έχει νικήσει ο γηπεδούχος. Ο ΠΑΟΚ τον Νοέμβριο του 2017, χωρίς θεατές μάλιστα. Οπότε ομάδα μπροστά στον κόσμο της σε μεταξύ τους παιχνίδια έχει να νικήσει από τον Φεβρουάριου του 2015, 4-0 ο Ατρόμητος στο Περιστέρι τότε.

Τις δύο ομάδες χαρακτηρίζει η σταθερή ανοδική πορεία από το καλοκαίρι του 2017 που τις ανέλαβαν Λουτσέσκου και Κάναντι. Ο πρώτος θα καθίσει στο 84ο παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο δεύτερος στο 70ο για τον Ατρόμητο.

Η ιστορία

Νίκες ΠΑΟΚ: 20

Ισοπαλίες: 11

Νίκες Ατρομήτου: 12

Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ

Νίκες ΠΑΟΚ: 11

Ισοπαλίες: 3

Νίκες Ατρομήτου: 7

Στον πρώτο γύρο

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018, 16.00
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1
(73' σουτ Ουγκράι – 40' σουτ Κρέσπο)

Διαβάστε ακόμη...