«Koρυφαία μου βραδιά, βγάλαμε αντίδραση»

Από thessports.gr:Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν καθοριστικός στο παιχνίδι κόντρα στην Κύμη, θέτοντας μάλιστα και ρεκόρ καριέρας πετυχαίνοντας 29 πόντους. Ο έμπειρος φόργουαρντ του Δικεφάλου στάθηκε στα σημεία που έδωσαν την νίκη στον ΠΑΟΚ ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην προσωπική του επίδοση.
Πηγή: thessports.gr
«Koρυφαία μου βραδιά, βγάλαμε αντίδραση»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λίνος Χρυσικόπουλος:

«Σίγουρα ήταν μία ομαδική δουλειά και τα γεγονός ότι η διαφορά πήρε τέτοια έκταση οφείλεται στην καλή επιθετική μας λειτουργία. Είχαμε 24 ασίστ και αυτό λέει πολλά, ενώ κάποια παιδιά βρέθηκαν σε καλή μέρα, έβαλαν τα ελεύθερα σουτ και το παιχνίδι πήρε το δρόμο του. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η αμυντική λειτουργία μας, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου χάσαμε μόνο ένα αμυντικό ριμπάουντ ενώ η Κύμη είναι μία ομάδα που βασίζεται στο αθλητικό της παιχνίδι. Δεχθήκαμε 10 πόντους από αιφνιδιασμούς, αλλά η Κύμη σκοράρει περισσότερους γενικά, οπότε αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό σημείο του αγώνα».

Για το ρεκόρ καριέρας που σημείωσε: «Ήταν νομίζω η κορυφαία μου επιθετική βραδιά, αλλά αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όσο η νίκη της ομάδας. Το γεγονός ότι μετά το αγώνα με την ΑΕΚ αντιδράσαμε είναι θετικό, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε στα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Διαβάστε ακόμη...