Λημνιός; Παρών!

Από paok24.com: Τρεις -γνωστές- απουσίες κλήθηκε να διαχειριστεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του παιχνιδιού της 24ης αγωνιστικής της Super League.
Πηγή: paok24.com
Λημνιός; Παρών!

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Ελ Καντουρί και Πέλκας παραμένουν στα... πιτς και δεν υπολογίζονται στην παρούσα φάση από τον 50χρονο τεχνικό. Ωστόσο, το... πρόβλημα έγινε μεγαλύτερο στην μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Λέο Ζαμπά στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με τον Βραζιλιάνο να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ως εκ τούτου για την θέση στον άξονα η μοναδική λύση στα χέρια του Ρουμάνου ακούει στο όνομα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού όπως και ο Δημήτρης Λημνιός παρά το γεγονός ότι έχασε κάποιες προπονήσεις στις αρχές της εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα, παραμένει μια ακόμη θέση στα εξτρέμ ανοιχτή, με τον Πέδρο Ενρίκε να φιγουράρει ως φαβορί και τον Τσούμπα Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης. Βέβαια, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις αναλόγως την εξέλιξη του παιχνιδιού, κάτι που δοκίμασε και στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, προωθώντας τον Βιεϊρίνια και ρίχνοντας στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Γιαννούλη.

Οι υπόλοιπες θέσεις δεν παρουσιάζουν καμία έκπληξη, με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και την γνωστή τετράδα της άμυνας μπροστά με τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Όσο για το χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν οι Μαουρίσιο - Ολιβέιρα.

Διαβάστε ακόμη...