Μίχελ η… εξομολόγηση!

Από inpaok.com: Μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο Λούμπος Μίχελ στα ΜΜΕ της Σλοβακίας με τον πρώην αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να μιλά για τον Δικέφαλο, αλλά και τη συνέχεια της καριέρας του.
Πηγή: inpaok.com
Μίχελ η… εξομολόγηση!

O Σλοβάκος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή που ήρθε στους «ασπρόμαυρους» και την κατάσταση που βρήκε, αλλά και στην περσινή κλοπή του τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λούμπος Μίχελ:

Για τον ΠΑΟΚ ο πρώην διεθνής κορυφαίος ρέφερι ανέφερε:

«Από το καλοκαίρι ήθελα να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Στην ομάδα ήρθε ο Πορτογάλος συνάδελφος μου, Μάριο Μπράνκο. Στην ουσία εμείς δουλεύαμε μαζί, ως τεχνικοί διευθυντές. Εγώ πλέον είμαι περισσότερο υπεύθυνος για το σκάουτινγκ. Δεν ήθελα να φύγω πριν βρει η ομάδα τον αντικαταστάτη μου.

Όταν ήρθα στην Θεσσαλονίκη η ομάδα ήταν στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχοντας θέματα ως προς την οργάνωση. Όταν ξεκίνησα να εργάζομαι στον ΠΑΟΚ αποφάσισα να αλλάξω πολλούς παίκτες. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς που αποφασίσαμε να φύγουν, είχαν ανανεώσει πρόσφατα το συμβόλαιο τους.

Το πρότζεκτ ήταν μια πρόκληση για εμένα και νομίζω ότι τα αποτελέσματα της δουλείας μου έχουν φανεί. Κατά την παρουσία μου στην ομάδα κατακτήσαμε δυο κύπελλα και φτάσαμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (που μας το κλέψανε) σπάζοντας την κυριαρχία των αθηναϊκών ομάδων.

Η ομάδα μας τώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παρόλο που πέρσι μας το πήραν μέσω επιτροπών πιστεύω ότι φέτος ήρθε η στιγμή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι περίπλοκο, αλλά έχουμε μια διαφορά επτά πόντων από τον δεύτερο και η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε όλα τα ντέρμπι και την προηγούμενη Κυριακή επικρατήσαμε επί του Παναθηναϊκού στην έδρα του. Ελπίζω και πιστεύω πως θα είμαστε πρωταθλητές, δυο τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι. Ο ΠΑΟΚ έχει 20 νίκες και τρεις ισοπαλίες».

Για το τι σκέφτεται να κάνει στο μέλλον:

«Την δεδομένη στιγμή ναι μεν είμαι σε μια αναζήτηση αλλά ταυτόχρονα έχω και μια κερδοφόρα επιχείρηση στην Σλοβακία. Αναρωτιέμαι τι θα κάνω στην συνέχεια, αν θα συνεχίσω στο ποδόσφαιρο ή αποκλειστικά στην εταιρία. Θα ήθελα να έχω αποφασίσει μέχρι το τέλος του Μαρτίου, για να ξέρω τι θα κάνω με το μέλλον μου».

Διαβάστε ακόμη...