«Για τη νίκη στο ντέρμπι!»

Από inpaok.com: Η παίκτρια του γυναικείου χάντμπολ του Δικεφάλου, Δωροθέα Ευμορφίδου, μίλησε στο INPAOK, για το μεγάλο ντέρμπι με τη Νέα Ιωνία την Κυριακή (10/3) στις 14:00, για τη νίκη επί της ΑΕΣΧ Πυλαίας, ενώ κάλεσε και τον κόσμο του Δικεφάλου στη Νεάπολη.
Πηγή: inpaok.com
«Για τη νίκη στο ντέρμπι!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη με την ΑΕΣΧ Πυλαίας:

«Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς. Δουλέψαμε όλη η ομάδα, έπαιξαν όλες οι παίκτριες, να αποκτήσουν και οι πιο νέες ηλικιακά παίκτριες. Η ομάδα της Πυλαίας είναι αρκετά νεανική, ήταν ανταγωνιστική όσο μπορούσε και ετοιμαζόμαστε τώρα για το ντέρμπι με τη Νέα Ιωνία».

Για το ντέρμπι με τη Νέα Ιωνία:

«Μετά το κύπελλο, ξεκουραστήκαμε κάποιες μέρες. Τώρα δουλεύουμε για τη Νέα Ιωνία, έχουμε προπονήσεις και στη Μίκρα, αλλά και στη Νεάπολη, οπότε προετοιμαζόμαστε για τη νίκη, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας στους τελικού των Play-Off».

Για την αλλαγή της έδρας σε αυτό το παιχνίδι:

«Η αλήθεια είναι πως τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, διότι πηγαίνουμε σε ένα γήπεδο που δεν γνωρίζουμε, αλλά έχουμε στο μυαλό μας το γεγονός πως θα έχουμε μαζί μας τον κόσμο. Για εμάς είναι ένα τεστ, θέλουμε να δούμε πως θα ανταπεξέλθουμε σε αυτό το γήπεδο, αλλά και το πως θα είναι και ο αντίπαλος, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε και στους τελικούς. Όπως και να το κάνουμε ένα πρωτάθλημα στη Νεάπολη, θα είναι διαφορετικό απ' ότι στη Μίκρα».

Για το αν το κύπελλο δίνει ψυχολογική ώθηση ενόψει των τελικών αλλά και του αγώνα του Σαββάτου:

«Γενικά προσπαθούμε να μετριάσουμε την χαρά του κυπέλλου, διότι άλλο το κύπελλο, άλλο το πρωτάθλημα. Ήταν ένα δύσκολο τεστ για εμάς τα καταφέραμε και τώρα συνεχίζουμε την δουλειά, γιατί το πρωτάθλημα είναι ένας... μαραθώνιος, αλλά ναι μπορούμε να το κάνουμε και συνεχίζουμε όλες μαζί ενωμένες».

Για το αν θα παίξει ρόλο το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύο φορές τη Νέα Ιωνία εκτός έδρας:

«Σίγουρα μας βοηθάει, αλλά η Νέα Ιωνία δεν έχει κάτι να χάσει, γιατί μετά τις ήττες της Άρτας, στην ουσία «κλείδωσε» θέση στους τελικούς, οπότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη. Οπότε ναι μεν έχουμε ένα αβαντάζ τα δύο παιχνίδια που κερδίσαμε, έχουμε όμως και ένα άγχος, γιατί παίζουμε μέσα στο «σπίτι» μας και θέλουμε να δείξουμε το κάτι παραπάνω στον κόσμο μας».

Στο τέλος η παίκτρια του ΠΑΟΚ κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο λέγοντας:

«Σας θέλουμε όλους δίπλα μας την Κυριακή στις 14:00. Σας θέλουμε στο γήπεδο κοντά μας, αυτός είναι και ο λόγος που πάμε στη Νεάπολη, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και χρειαζόμαστε την στήριξή σας».

Διαβάστε ακόμη...