«Τελικός το ματς με ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Ο Σταύρος Τουτζιαράκης έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το ματς της Κύμης με ΠΑΟΚ (9/3, 15:45), σημειώνοντας την σπουδαιότητα της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
«Τελικός το ματς με ΠΑΟΚ»

Aναλυτικά τα όσα έγραψε ο Τουτζιαράκης στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Αυτή ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα, αλλά και για εμένα προσωπικά. Στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο το Περιστέρι δεν μπόρεσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου μέχρι τέλους, καθώς αποχώρησα στο 2ο δεκάλεπτο με πρόβλημα τραυματισμού. Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό, θα αναγκαστώ όμως για λίγες ημέρες να μείνω μακριά από το παρκέ.

Ήταν δύσκολη εβδομάδα γενικά για την ομάδα μας, αφού δεν ήρθε μια νίκη που τόσο πολύ θέλαμε. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι, όλα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και αποφασισμένα για την νίκη και συνολικά ήταν μάλλον η καλύτερη φετινή εμφάνιση μας. Δεν καταφέραμε όμως να επιστρέψουμε στην Χαλκίδα με χαμόγελο, όπως είχαμε πει στο μπλογκ της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά με πικρία.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τώρα περιμένω να μπούμε όλοι με την ίδια όρεξη και συγκέντρωση όπως απέναντι στο Περιστέρι και όχι όπως κάναμε στο ματς του ημιτελικού του κυπέλλου. Ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, αλλά εμείς πάμε σε κάθε αγώνα σε τελικό και θέλουμε να κερδίσουμε.

Γνωρίζω ότι αυτές τις ημέρες όλη η Χαλκίδα γιορτάζει με το πολύ όμορφο καρναβάλι που διοργανώνει, αλλά σας περιμένω πρώτα όλους σας στο κλειστό της Κανήθου να μας βοηθήσετε να πάρουμε την νίκη. Μετά από το παιχνίδι μπορούμε όλοι να κατέβουμε στην παραλία της Χαλκίδας και να διασκεδάσουμε μαζί!

Διαβάστε ακόμη...