«Πρώτα η Κύμη μετά η ΑΕΚ»

Από inpaok: Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κύμη, αλλά και την ρεβάνς με την ΑΕΚ, μίλησε ο Σταύρος Σχίζας στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
Πηγή: inpaok.com
«Πρώτα η Κύμη μετά η ΑΕΚ»

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

«Προερχόμαστε από μία εβδομάδα ευρωπαϊκού αγώνα με την ΑΕΚ και ξέρουμε ότι μετά το παιχνίδι με την Κύμη θα έχουμε και τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ.
Το μυαλό μας, βέβαια, είναι αποκλειστικά στο παιχνίδι με την Κύμη, καθώς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Μόλις τελειώσει το ματς του Σαββάτου θα ασχοληθούμε με το ματς με την ΑΕΚ.

Αντιμετωπίσαμε την Κύμη πριν από περίπου ένα μήνα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Τα ρόστερ των δύο ομάδων δεν έχουν πολλές αλλαγές, αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, οπότε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, η διαφορά δημιουργήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, λόγω της κυριαρχίας της ΑΕΚ στα επιθετικά ριμπάουντ. Στη συνέχεια, κάναμε καλή δουλειά και μειώσαμε κάπως τη διαφορά.

Πιστεύω ότι το γεγονός ότι δεν είχαμε κάνει πολλές προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες μας έβγαλε εκτός ρυθμού, οπότε νομίζω ότι στον επαναληπτικό θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι. Οι 9 πόντοι βέβαια, δεν είναι τίποτα παραπάνω από τρεις κατοχές στο μπάσκετ, οπότε πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες για την ανατροπή».

Διαβάστε ακόμη...