Ήθελαν την ΑΕΚ, αλλά δεν πειράζει, θα την βρουν στον τελικό

Από sfina.gr: Να πάρει αήττητος και το κύπελλο θέλει ο ΠΑΟΚ, γι' αυτό και είναι ξεκάθαρο πως στοχεύει σε δύο νίκες επί του Αστέρα για να περάσει στα ημιτελικά.
Πηγή: sfina.gr
Ήθελαν την ΑΕΚ, αλλά δεν πειράζει, θα την βρουν στον τελικό

Εκτός της ανωτερότητας σε όλους τους τομείς, ατομικά και ομαδικά, άλλο ένα ατού του ΠΑΟΚ είναι ότι τουλάχιστον στο πρώτο ματς της Τούμπας στις 3 ή 4 Απριλίου ο Αστέρας πιθανόν να μην έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Αυτή την στιγμή απέχει μόλις πέντε βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και εάν εξακολουθήσει να είναι ρευστή η κατάσταση σχετικά με την παραμονή του είναι δεδομένο ότι θα παίξει με αρκετές αλλαγές στην 11άδα στο πρώτο ματς της Τούμπας.

Θα ήταν προτιμότερη βέβαια η πραγματοποίηση της ρεβάνς στην Τούμπα, αλλά ό,τι και να συμβεί στο πρώτο παιχνίδι, δεν υπάρχει ανησυχία για την πρόκριση στην ρεβάνς της Τρίπολης. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έριξε «τριάρα» μέσα στην Τρίπολη στις αρχές του δευτέρου γύρου, στο πρώτο ματς από την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς.

Είναι αλήθεια ότι στον Δικέφαλο ήθελαν την ΑΕΚ στα ημιτελικά, υπό την έννοια ότι σε έναν τελικό όλα μπορούν να γίνουν, ενώ σε δύο παιχνίδια αναδεικνύεται ευκολότερα η καλύτερη ομάδα.

Δεν πειράζει, όμως... Η κλήρωση δεν αλλάζει ωσότου είναι πεπεισμένοι πως θα την αντιμετωπίσουν τον Μάιο στο ΟΑΚΑ και θα την κερδίσουν για τρίτο συνεχόμενο τελικό κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμη...