Λουτσέσκου: «Η προσοχή μου είναι στραμμένη στον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Τουρκίας φέρεται να έχει κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας προς το πρόσωπο του.
Πηγή: sdna.gr
Λουτσέσκου: «Η προσοχή μου είναι στραμμένη στον ΠΑΟΚ»

Καθημερινά, εδώ και αρκετές ημέρες, υπάρχουν δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ της Τουρκίας τα οποία κάνουν λόγο για φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αρχικά οι Τούρκοι δημοσιογράφοι βέβαια είχαν αναφέρει για ενδιαφέρον της Γκεζτεπέ και λίγες ημέρες μετά το... άλλαξαν, αναφέροντας τον σύλλογο της Μπεσίκτας.

Παράλληλα, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αγνοούν το γεγονός ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο στόχαστρο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν το βρίσκω σωστό να πάω στην Τουρκία και δεν ξέρω από που προήλθαν αυτές οι φήμες. Παρατήρησα ότι αυτά τα σενάρια προέρχονται από ελληνικά ΜΜΕ, που ίσως να μην με θέλουν στην Ελλάδα. Έχω μάθει να δίνω μία υπόσχεση και να την τηρώ μέχρι το τέλος. Αν ο κ. Σαββίδης θέλει να αλλάξει κάτι, θα μου το πει, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο. Αυτά όλα είναι μ@λ@κίες».

Σήμερα, ήρθε στο φως νέο δημοσίευμα για την Μπεσίκτας και τον Λουτσέσκου, όπου φέρεται να έχει κάνει δήλωση ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, τα όσα φέρεται να αναφέρει ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν θυμίζουν τον τρόπο που χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και δεν αποκλείεται ο Ρουμάνος προπονητής να δώσει σήμερα την απάντηση του μέσω της NOVA, που θα έχει ζωντανές δηλώσεις για το ματς της Κυριακής.

Συγκεκριμένα σε ανυπόγραφο άρθρο της www.haberturk.com, ο Λουτσέσκου φέρεται να έδωσε την εξής απάντηση στον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας, Φικρέτ Ορμάν: «Προς το παρόν όλη η προσοχή μου είναι στραμμένη στον ΠΑΟΚ. Βρισκόμαστε σ' ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, οπότε θα μπορώ να αξιολογήσω την πρόταση σας μετά το τέλος της σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...