«Ανακυκλώνουμε με τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Ακόμη μία δράση του PAOK Action στο εντός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Ατρόμητο την Κυριακή.
Πηγή: paok24.com
«Ανακυκλώνουμε με τον ΠΑΟΚ»

Μια σημαντική δράση ανακύκλωσης υλοποιούν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Δήμος Παύλου Μελά, μέσω του προγράμματος PAOK ACTION, την Κυριακή 10/3/2019, στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ατρόμητος, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

50 μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης θα φιλοξενηθούν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θύρα 8 και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα θα συμβάλλουν ενεργά στη διάδοση του μηνύματος της ανακύκλωσης, του σεβασμού στο περιβάλλον με τη συμβολική συγκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών και την εναπόθεσή τους στους ειδικούς κάδους που διαθέτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις εισόδους των θυρών του γηπέδου της Τούμπας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης των φιλάθλων σε ζητήματα προώθησης ανακύκλωσης και ορθής διαχείρισης απορριμμάτων.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα του ΠΑΟΚ μέσω του προγράμματος PAOK Action έχει δραστηριοποιηθεί σημαντικά αναλαμβάνοντας την διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων που αφορούν στο σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας. Υιοθετώντας πάντα θετική στάση επιχειρείται η μέγιστη δυνατή συμβολή στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων.

Διαβάστε ακόμη...