Πότε θα γίνει ο τελικός

Από paok24.com: Μία εβδομάδα νωρίτερα, από την αρχικά ορισμένη ημερομηνία η διεξαγωγή του φετινού τελικού κυπέλλου.
Πηγή: paok24.com
Πότε θα γίνει ο τελικός


Δεκτό έκανε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ το αίτημα των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λαμία, Αστέρας Τρίπολης) για αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του φετινού τελικού.

Έτσι, η αναμέτρηση που θα κρίνει τον φετινό κυπελλούχο θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαϊου.

Η κλήρωση για τα ημιτελικά του κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ και από εκτός από τα δύο ζευγάρια θα προκύψει και η σειρά των αγώνων, δηλαδή σε ποια έδρα θα γίνει το πρώτο ματς και σε ποια η ρεβάνς.

Για την ώρα το ΟΑΚΑ μοιάζει να είναι η νούμερο ένα επιλογή για να φιλοξενήσει και φέτος τον τελικό κυπέλλου, ωστόσο και σε άλλες κληρώσεις φέτος υπήρξε ανοιχτό «παράθυρο» για εκ νέου συζήτηση της έδρας, ανάλογα με το ποιοι θα είναι οι δύο φιναλίστ.

Σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των δύο ημιτελικών το πιθανότερο σενάριο αναφέρει πως τα πρώτα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 3-4 Απριλίου και οι αγώνες - ρεβάνς το διήμερο 24-25 Απριλίου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, αφού έλαβε υπόψιν σχετικό αίτημα των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Λαμία, για μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19, ορίζει ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 11/05/2019.

Διαβάστε ακόμη...