«Αφήστε τι λένε οι άλλοι, εμείς την δουλειά μας»

Από sfina.gr: Το «τίποτα δεν τελείωσε ακόμα» δεν το λέει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του για το... θεαθήναι.
Πηγή: sfina.gr
«Αφήστε τι λένε οι άλλοι, εμείς την δουλειά μας»

Το λένε κυρίως για να το... ακούν οι ίδιοι και το εννοούν, θέλοντας να αποκλείσουν και την παραμικρή πιθανότητα να κινδυνεύσει η κατάκτηση του τίτλου στις τελευταίες αγωνιστικές.

Παρότι συμβιβάστηκε με την ιδέα πλέον ακόμα και ο Ολυμπιακός, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει περάσει στους παίκτες του το εξής ξεκάθαρο μήνυμα: «Αφήστε τι λένε οι άλλοι, εμείς την δουλειά μας».

Υπό την έννοια, ότι για την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου χρειάζονται άλλοι 14 βαθμούς στις εφτά αγωνιστικές που απομένουν, ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός κάνει το απόλυτο με εφτά νίκες.

Ο ΠΑΟΚ έχει τρία εντός έδρας ματς με Ατρόμητο, Λαμία και Λεβαδειακό και τέσσερα εκτός με Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λάρισα και Γιάννενα. Λογικά θα τα πάρει όλα και θα τελειώσει το πρωτάθλημα αήττητος, αλλά όπως δήλωσε και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού «τα ρεκόρ είναι για να καταγράφονται στα βιβλία, εμείς θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα». Συνεπώς, το μάξιμουμ συγκομιδής βαθμών που απαιτείται για τον τίτλο είναι πλέον το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Αν συνοδεύεται, όπως όλα δείχνουν και από πολλά ρεκόρ ακόμα καλύτερα...

Διαβάστε ακόμη...