Η Protergia δίνει την ενέργειά της στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Από paokfc.gr: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει και επίσημα την συνεργασία της με την Protergia, τον κορυφαίο προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.
Πηγή: paokfc.gr
Η Protergia δίνει την ενέργειά της στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Protergia δημιουργεί ένα νέο ανταγωνιστικό προϊόν για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μπορούν πλέον να επωφεληθούν από τις μοναδικές εκπτώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα και στο φυσικό αέριο του σπιτιού τους και να αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ την αγωνιστική φανέλα της ομάδας!

Τα προνόμια όμως δεν σταματούν εδώ. Όσοι αποκτήσουν το νέο προϊόν θα λάβουν επίσης:

Επιβράβευση συνεπών πελατών
Δωρεάν πρόσβαση στις μοναδικές ψηφιακές υπηρεσίες της Protergia (που περιλαμβάνουν υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας)
Πιστοποίηση προέλευσης της Ηλεκτρικής Ενέργειας από Ανανεώσιμες Πήγες Ενέργειας

Με αφορμή την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας, ο κ. Ιωάννης Γιαννακόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Protergia δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέτος θα μεταδώσουμε την ενέργειά μας σε μια κορυφαία και ιστορική Ελληνική ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Στην Protergia δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την κορυφή και είμαι βέβαιος πως μαζί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα γιορτάσουμε πολλές νίκες και επιτυχίες!».

Λίγα λόγια για την Protergia

Η Protergia είναι ο Τομέας Ενέργειας της MYTILINEOS, του μεγαλύτερου ιδιώτη παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, ο οποίος με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων και 200 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, καλύπτει άνω του 10% της εγχώριας ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας.

H Protergia διαχειρίζεται όλες τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες της MYTILINEOS, στις οποίες περιλαμβάνονται μονάδες παραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο και μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά έργα).

Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 140.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο εξελιγμένος τρόπος που η Protergia προσφέρει τα προϊόντα της ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

Ένα δρόμο γεμάτο δυνατότητες όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου της Protergia καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 18311 ή επισκεφθείτε: τις διευθύνσεις www.protergia.gr | Facebook ή/και τα καταστήματα της Protergia (Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 53 | Αθήνα: Μ. Αντύπα 11, Ν. Ηράκλειο & Λ. Κηφισίας 373, Ν. Ερυθραία).

Λίγα λόγια για την MYTILINEOS

H Εταιρεία MYTILINEOS κατέχει ηγετική θέση στους τομείς Μεταλλουργίας, Ηλεκτρισμού & Φυσικού Αερίου και Ολοκληρωμένων Έργων & Υποδομών. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990, είναι εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με ενοποιημένο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 1,5 δισ. ευρώ και απασχολεί περισσότερους από 2.900 άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τις διευθύνσεις:

www.mytilineos.grFacebook | Twitter | YouTube | LinkedIn

Διαβάστε ακόμη...