Ο Χοσέ Άνχελ πίσω από τον Κρέσπο

Από paok24.com: Το... περιστατικό με τον Μπίσεσβαρ για εκείνους που δεν ξέρουν τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ίσως και να φάνταζε «μουτζούρα» στο εξαιρετικό κλίμα των αποδυτηρίων του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Ο Χοσέ Άνχελ πίσω από τον Κρέσπο

Η αποκατάσταση της αλήθειας δια στόματος του Ισπανού ήταν όμως μια ακόμη ηγετική παρέμβαση και ας πέρασε στα ψιλά. Όπως πολλές ακόμη...

Το προσωνύμιο του ΠΑΟΚ #TheGuarantee φαινομενικά του ταιριάζει άψογα. Αγωνιστικά εξάλλου λογίζεται ως μια εγγύηση στην άμυνα. Μια σταθερά στο πλάνο του Λουτσέσκου που δεν σταματάει να τρέχει, να κόβει, να μαρκάρει και να... καθαρίζει καθετί μπροστά από την περιοχή του. Μια σταθερά που δεν νοείται να βγει από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Πώς αλλιώς να δικαιολογήσει κανείς τον... βιονικό Κρέσπο με το απόλυτο 23/23 στο πρωτάθλημα με συνολικό απολογισμό 2070 αγωνιστικών λεπτών;

Μια σταθερά που είχε με το... καλημέρα την απόλυτη εμπιστοσύνη των προπονητών του ΠΑΟΚ αλλά που δυσκολεύτηκε να κάνει «γκελ» στον κόσμο της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως δεν βοήθησε και ο ίδιος ποτέ τον εαυτό του. Δεν ήταν ποτέ του στυλ του οι... πιασάρικες και γεμάτες οπαδισμό δηλώσεις. Μιλούσαν πάντα οι πράξεις του και ας μην είχαν ποτέ την ανάλογη απήχηση.

Κάτι που αντιλαμβανόταν απόλυτα και ο ίδιος αλλά το μόνο που έκανε ήταν να αστειεύεται και να... τσιγκλάει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που δεν του έδιναν την επιθυμητή προσοχή. Όπως στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βασιλεία, όταν και αναγκάστηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή να πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. #ΑριστερόΜπακ, #ΓιαόλεςΤιςΘέσεις #ΔενΜεΠειράζει, αρκέστηκε να σχολιάσει στο μήνυμά του μετά την πρώτη πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...