Λίνο: “Σπουδαίο έργο γίνεται φέτος στον ΠΑΟΚ”!

Από arenafm.gr: Σε ρυθμούς αναμονής για την κατάκτηση του τίτλου ζουν και αρκετοί βετεράνοι ξένοι παίκτες, που συνδέθηκαν με τον ΠΑΟΚ, στο πέρασμά τους από την Τούμπα στο παρελθόν.
Πηγή: arenafm.gr
Λίνο: “Σπουδαίο έργο γίνεται φέτος στον ΠΑΟΚ”!

Όπως ο Μασιέλ Άλβες Λίνο, ο οποίος χαρακτήρισε τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή επιστέγασμα του έργου δημιουργίας μίας σπουδαίας ομάδας που επιτελέστηκε στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Ο 42χρονος σκάουτερ του Δικέφαλου του Βορρά στην Λατινική Αμερική και άλλοτε μεγάλο «πουλέν» της κερκίδας στην Τούμπα, μίλησε στην «Live Sport» από την μακρινή Κουριτίμπα της Βραζιλίας για την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, την διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου, τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

-Μασιέλ καλησπέρα. Πώς χαρακτηρίζεις την νίκη επί του Παναθηναϊκού;

"Η νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν άλλο ένα μεγάλο βήμα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή. Ήταν άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι και μία σπουδαία εμφάνιση από την ομάδα μας, που κάνει πολύ μεγάλη σεζόν και φέτος. Υπάρχουν άλλοι εφτά... τελικοί για να πετύχει ο ΠΑΟΚ το μεγάλο κατόρθωμα κατάκτησης του πρωταθλήματος».

-Πώς έφτασε, κατά την άποψή σου, ο ΠΑΟΚ στην επίτευξη του μεγάλου στόχου κατάκτησης του τίτλου του πρωταθλητή;

«Αυτός ο τίτλος έρχεται ως επιστέγασμα του σπουδαίου έργου που επιτελείται στον ΠΑΟΚ, σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα έχει αποκτήσει παίκτες μεγάλης κλάσης και ποιότητας, παίκτες που έκαναν μία πολύ καλή ομαδική δουλειά, δημιούργησαν ένα πολύ ισχυρό σύνολο και απέδειξαν τις πολύ σημαντικές ατομικές τους ικανότητες μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

-Πλέον, γίνεται ευκολότερος και ο δρόμος για την παρουσία του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιος Λιγκ...

«Πιστεύω, ότι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος οι υποχρεώσεις της ομάδας και οι απαιτήσεις θα γίνουν πολύ μεγαλύτερες, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης «μάχης» για την πρόκριση και την συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα θα αυξηθούν και οι προσδοκίες, αλλά μπορεί η ομάδα να ανταποκριθεί. Ο ΠΑΟΚ θέλει και μπορεί να στοχεύσει και σε νέες μεγάλες διακρίσεις. Χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ και οι φίλαθλοί του ένα πρωτάθλημα μετά από τόσα πολλά χρόνια. Το χρειαζόταν και η Θεσσαλονίκη. Ζούσα κι εγώ αυτή την προσμονή και αυτή την μεγάλη επιθυμία από τότε που έπαιζα στην ομάδα».

-Τι σημαίνει για σένα αυτό το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ;

«Είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και νιώθω κι εγώ φυσικά πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χαίρομαι για όλες τις νίκες, έστω και από μακριά».

-Παρακολουθείς την πορεία του ΠΑΟΚ γενικότερα;

"Φυσικά. Είμαι βέβαιος, ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, όπως θα το κερδίσει και η Κ19 με τον Πάμπλο Γκαρσία».

-Μιλάς με τον σημερινό αρχηγό της ομάδας και πρώην συμπαίκτη σου Αντελίνο Βιεϊρίνια;

«Ναι, μιλάω κατά περιόδους με τον Αντελίνο. Είναι πολύ χαρούμενος κι αυτός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αξίζει να το πάρει με την φανέλα του ΠΑΟΚ γιατί είναι πολύ ικανός ποδοσφαιριστής και πολύ καλός χαρακτήρας».

– Πότε θα έρθεις στην Θεσσαλονίκη;

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά σκοπεύω να έρθω το συντομότερο δυνατό».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...