Σεμινάρια σε στημένες μπάλες!

Από paok24.com: Η εκπληκτική δουλειά έχει αποτελέσματα Όλη η Ελλάδα ξέρει από πέρυσι ότι ο ΠΑΟΚ εκτός όλων των άλλων είναι πάρα πολύ δυνατός στις στημένες φάσεις. Πρέπει να τονιστεί για όσους δεν το παρατηρούν ότι αυτό ισχύει για τα στημένα επίθεσης, αλλά και άμυνας!
Πηγή: paok24.com
Σεμινάρια σε στημένες μπάλες!

Μέσα από το PAOK24 έχετε διαβάσει (και από την προετοιμασία της Ολλανδίας) ότι ο υπεύθυνος προπονητής-συνεργάτης του Λουτσέσκου είναι ο Κριστιάνο Μπάτσι, ο Ιταλός που έχει εκπληκτική εξειδίκευση στον τομέα, αυτός που μελετάει ώρες αυτό το κομμάτι και έχει βελτιώσει συνολικά την ομάδα.

Τι φέρνουν όλα αυτά μέσα στο γήπεδο σε έναν τομέα ο οποίος στο σύγχρονο ποδόσφαιρο κρίνει πάρα πολλά ματς και δίνει τίτλους;

Μετά και το χθεσινό πρώτο-πολύτιμο γκολ του Μαουρίσιο, στα 23 ματς πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ μετράει εννιά γκολ στην επίθεση μέσα από εκτελέσεις στημένων φάσεων! Σε αυτά δεν περιλαμβάνουμε βέβαια τα πέναλτι.

Τέτοια γκολ μπήκαν: Δύο με ΟΦΗ μέσα και έξω, τρία με Απόλλωνα μέσα και έξω, αλλά και με Ξάνθη, με Λαμία, με Τρίπολη, με ΑΕΚ.

Εννιά είναι τα γκολ υπέρ και δύο μόλις αυτά στην άμυνα.

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε γκολ από στημένη φάση αντιπάλου μόνο στο ματς της Λιβαδειάς εκείνο το απίστευτο ψαλίδι του Ζησόπουλου και φυσικά το γκολ του Άρη το οποίο όμως ήταν οφσάιντ και έπρεπε να ακυρωθεί.

Διαβάστε ακόμη...