Ένα χρόνο αήττητος!

Από paok24.com: Τα... ρεκόρ τείνουν να γίνουν καθημερινότητα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία σήμερα συμπληρώνει ένα χρόνο αήττητη στο πρωτάθλημα.
Πηγή: paok24.com
Ένα χρόνο αήττητος!

Ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου, μετά από πολλά πολλά χρόνια, φθάνει ολοένα και πιο κοντά, με τους «ασπρόμαυρους» να πιστοποιούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο την υπεροχή τους απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Με την ολοκλήρωση των 23 αγωνιστικών, ο ΠΑΟΚ μετράει 20 νίκες και μόλις τρεις ισοπαλίες, αρνούμενος να «γευτεί» μέχρι στιγμής την ήττα. Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για ένα... αήττητο πρωτάθλημα αλλά στις τάξεις του Δικεφάλου προτιμούν τους χαμηλούς τόνους, αντιμετωπίζοντας κάθε παιχνίδι σαν τελικό.

Η φετινή τρομερή πορεία του Δικεφάλου είναι μια συνέχεια της περσινής που είχε και πάλι την υπογραφή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Η τελευταία φορά που ηττήθηκε σε αγώνα πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος, ήταν σε εκείνο το 3-2 της Τρίπολης από τον Αστέρα,Η ημερομηνία του αγώνα; 4 Μαρτίου του 2018.

Κοινώς, πέρασε ένας χρόνος από την τελευταία ήττα. Ενδεικτικό της απόλυτης υπεροχής του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα έναντι των υπολοίπων!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...