Τρελαίνει την Ολλανδία ο Λάμπρου που σκοράρει... non stop (vid)

Από sdna.gr : Τρομερή σεζόν πραγματοποιεί ο Λάζαρος Λάμπρου με την φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ, κάνοντας τους Ολλανδούς να... παραμιλούν με τις εμφανίσεις του. Γκολ απέναντι και στην Άλκμααρ ο νεαρός επιθετικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Τρελαίνει την Ολλανδία ο Λάμπρου που σκοράρει... non stop (vid)

Ο Λάζαρος Λάμπρου κάνει... θραύση στο πρωτάθλημα της Eredivisie, πανηγυρίζοντας το βραβείο του ταλέντου του μήνα Φεβρουαρία, με γκολ απέναντι στην Άλκμααρ, στην ήττα της Φορτούνα Σιτάρντ με 4-2, φτάνοντας τα οκτώ τέρματα και τις έξι ασίστ σε 19 αναμετρήσεις!

Η Άλκμααρ άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Κουπμάινερς, όμως στο 37' ο Έλληνα επιθετικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ, έφερε την αναμέτρηση στα ίσα με πανέμορφη κεφαλιά ψαράκι μετά από σέντρα του Πίντο. Η Φορτούνα Σιτάρντ, μάλιστα, πήρε το προβάδισμα στο 45+1' με τον Νοβάκοβιτς, να διαμορφώνει το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, η Άλκμααρ ήταν καταιγιστική και με τους Τιλ στο 54', Ιντρίσι στο 61' και Κουπμάινερς στο 75', ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, φτάνοντας στην επικράτηση με 4-2, με τον Λάμπρου να είναι πρωταγωνιστής σε ακόμη ένα ματς για λογαριασμό της Φορτούνα, χωρίς ωστόσο να πανηγυρίσει το τρίποντο της νίκης.

Δείτε παρακάτω το γκολ του Έλληνα επιθετικού:

 

Διαβάστε ακόμη...