Αντί του Πάπριτσα… οι Μαουρίσιο και Ζαμπά μένουν στην ιστορία, το πρωτάθλημα στην Τούμπα!

Από sfina.gr: Με το «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε ουσιαστικά τον τίτλο, όπως ακριβώς και το 1985, «γράφοντας» ιστορία. Στην θέση του Πάπριστα ήταν δύο Βραζιλιάνοι ο Μαουρίσιο και ο Ζαμπά. Το πανηγύρι τελείωσε...
Πηγή: sfina.gr
Αντί του Πάπριτσα… οι Μαουρίσιο και Ζαμπά μένουν στην ιστορία, το πρωτάθλημα στην Τούμπα!

Η ομάδα του Λουτσέσκου είναι αήττητη για 23 αγωνιστικές, θα κάνει τρεις ήττες στα τελευταία εφτά ματς; Είναι πρακτικά αδύνατο. Το μόνο που απομένει, πλέον, είναι η απονομή του τίτλου στην Τούμπα μετά από 34 ολόκληρα χρόνια.

Τον τελευταίο ένα μήνα ο ΠΑΟΚ διέλυσε και τις τελευταίες αυταπάτες... Έμεινε όρθιος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με δέκα παίκτες για 60 λεπτά, κέρδισε καθαρά και ξάστερα τον Ολυμπιακό με 3-1 στην Τούμπα και τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, παρότι έπαιζε πάλι με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο 20λεπτο. Παρεμπιπτόντως, ο Ζαμπά είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά πρέπει να βάλει μυαλό...

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι πανάξιος πρωταθλητής, έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα, το ποιοτικότερο ρόστερ και το πιο ομοιογενές σύνολο. Απόδειξη της πολύς καλής δουλειάς του Λουτσέσκου αποτέλεσε η εικόνα της ομάδας και ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα στην μετά Πρίγιοβιτς εποχή. Ο σημερινός ΠΑΟΚ δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι στον αγωνιστικό χώρο και υποτάσσει τους αντιπάλους, λόγω ανωτερότητας.

Αυτός ο ΠΑΟΚ έχει πάρει... φόρα και δύσκολα θα χάσει το νταμπλ φέτος. Δεν έχει, όμως, μόνο παρόν, αλλά και μέλλον, γιατί βρίσκεται στην ωριμότερη φάση του, κάτι που είναι πολύ σπουδαίο για μία ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...