Ιστορική επίδοση του ΠΑΟΚ μετά από 43 χρόνια

Από sdna.gr: Ιστορία έγραψε ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, δεδομένου ότι ο Δικέφαλος στην πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου, παρέμεινε αήττητος απέναντι στους τρεις μεγάλους, επίδοση που είχε να σημειωθεί 43 χρόνια!
Πηγή: sdna.gr
Ιστορική επίδοση του ΠΑΟΚ μετά από 43 χρόνια

Ο ΠΑΟΚ μετά από 23 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League μετράει 20 νίκες και μόλις τρεις ισοπαλίες, βάζοντας πλώρη για το πρώτο αήττητο πρωτάθλημα της ιστορίας του και δεύτερο του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από αυτό του Παναθηναϊκού της σεζόν 1963-64.

Το εντυπωσιακό με τον Δικέφαλο είναι ότι στην ξέφρενη πορεία του κατάφερε να μείνει αήττητος στα ντέρμπι με τους τρεις μεγάλους, σε μια επίδοση που είχε να σημειωθεί από τους «ασπρόμαυρους» 43 ολόκληρα χρόνια και πιο συγκεκριμένα από την σεζόν 1975-1976, όταν ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Το αήττητο του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι του 1975-1976:

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-0

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-4

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 3-1

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-1

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-1

Το αήττητο του Δικεφάλου στα ντέρμπι του 2018-2019:

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-1

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-1

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-2

Το γρηγορότερο γκολ του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Ο ΠΑΟΚ πέρα από την ιστορική επίδοση που σημείωσε, κατάφερε να πετύχει και το γρηγορότερο γκολ της ιστορίας του στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Ζοσέ Μαουρίσιο με το γκολ του σε μόλις 63 δευτερόλεπτα αγώνα, κατάφερε να γράψει ιστορία.

Με τον τρόπο αυτό ο Δικέφαλος, κατάφερε να πετύχει το πιο γρήγορο γκολ που έχει μπει από τον ΠΑΟΚ στα ντέρμπι του με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, καταρρίπτοντας ακόμη ένα σεζόν στην εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποιεί.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...