Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο! (videos)

Από paok24.com: 2 Μαρτίου 2016, γήπεδο Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο παιχνίδι που δεν έμελλε να τελειώσει ποτέ εξαιτίας του Ανδρέα Παππά κατά πρώτο λόγο και των Χρήστου Μήτσιου, Δημήτρη Τάτση κατά δεύτερο...
Πηγή: paok24.com
Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο! (videos)

Με το "καλημέρα" του αγώνα και δη στο 9ο λεπτό, ο Ρόμπερτ Μακ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ και έβαλε... φωτιά στην κατάμεστη Τούμπα, αφού πρώτα ο Πέλκας στο 3ο λεπτό σούταρε ελάχιστα άουτ μετά από πάσα του Μυστακίδη.

Το 1-0... άγχωσε τον Ανδρέα Παππά που άρχισε να είναι ιδιαίτερα... ευαίσθητος και υπερπροστατευτικός για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έφτασε στην ισοφάριση στο 27΄ με διαγώνια κεφαλιά του Καμπιάσο, έπειτα από φάουλ που εκτέλεσε ο Φορτούνης και καταλόγισε ο Παππάς.

Το 1-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται πιο αποφασιστικός από τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και να το εξαργυρώνει με γκολ του Φουστέρ στο 56΄. Ο Δικέφαλος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά απέναντί του είχε και τον Παππά εκτός από τους παίκτες του Ολυμπιακού, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να φτάνει στο σημείο να αποθεώνει ειρωνικά τον Αθηναίο διαιτητή της αναμέτρησης σε κάθε σφύριγμά του, ο οποίος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να διατηρήσει το προβάδισμα των Πειραιωτών και τελικά έχασε... τα αυγά και τα πασχάλια!

Με το ρολόι να σημαδεύει το 86ο λεπτό, ο Μακ βγαίνει απέναντι από τον Καπίνο και ανατρέπεται μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως προς έκπληξη όλων ούτε ο Παππάς, ούτε ο επόπτης Τάτσης ούτε ο επιπρόσθετος Μήτσιος, καταλογίζουν την εσχάτη των ποινών! Αυτό ήταν! Αντί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει πέναλτι και να αποβληθεί ο Καπίνο, ο Παππάς αποβάλλει τον Μακ που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του, για να ακολουθήσει βροχή καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο και η πρώτη διακοπή του ημιτελικού.

Τελικά, το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς όταν επέστρεψαν οι διαιτητές υπήρξε είσοδος οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Τζαβέλλας, Χατζηισαΐας, Μιγκέλ Βίτορ, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χαρίσης (61' Κάτσε), Άντονις (72' Κίτσιου), Μυστακίδης (81' Αθανασιάδης), Μακ, Πέλκας.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Βούρος, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Ντα Κόστα, Φορτούνης (87' Ντομίνγκες), Φουστέρ (74' Πουλίδο), Σαλίνο, Καμπιάσο, Σεμπά (88' Σιόβας), Ιντέγε.

Διαβάστε ακόμη...