Η Τούμπα γκρεμίζεται τον Μάιο 2020!

Από sfina.gr: Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αφοσιωμένος στην τιτάνια προσπάθεια κατάκτησης του νταμπλ. Το ιστορικό εγχείρημα δεν του αφήνει χρόνο και περιθώρια σκέψης για οτιδήποτε άλλο.
Πηγή: sfina.gr
Η Τούμπα γκρεμίζεται τον Μάιο 2020!

Ως εκ τούτου, οι αποφάσεις για την νέα Τούμπα μετατίθενται για τον Μάιο. Το δίμηνο, που μεσολαβεί, δεν θεωρείται χάσιμο χρόνου, αφού λόγω των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση, η κρατική μηχανή και οι υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έως τότε, θα υπολειτουργούν.

Το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από το τιμ του μεγαλομετόχου είναι ξεκάθαρο και προβλέπει εξής έξι στάδια:

1.Με την εκλογή των νέων διοικήσεων σε Δήμο και Περιφέρεια, την επίσπευση των διαδικασιών για την σύνταξη του ειδικού χωρικού σχεδίου του νέου γηπέδου.

2.Κατάθεση στα αρμόδια Υπουργεία για προέγκριση του ειδικού χωρικού σχεδίου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, πριν από τις εθνικές εκλογές. Προσδοκάται, ότι η κυβέρνηση για την αύξηση της εκλογικής της επιρροής στην Βόρεια Ελλάδα, θα ελέγξει γρήγορα όλα τα στοιχεία και θα δώσει την προέγκριση, η οποία θα αποτελεί τον «οδικό χάρτη» για την νέα Τούμπα.

3.Αναμονή στην συνέχεια για ένα εύλογο χρονικό διάστημα μερικών μηνών για τυχόν αντιδράσεις και κατάθεση ενστάσεων από φορείς ή κατοίκους της περιοχής.

4.Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά χορήγηση της οριστικής έγκρισης του ειδικού χωρικού σχεδίου για την κατασκευή της νέας Τούμπας τον ερχόμενο Φεβρουάριο με Μάρτιο.

5.Έναρξη των εργασιών γκρεμίσματος του υπάρχοντος γηπέδου με το τέλος της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή, τον Μάιο του 2020, με πανηγυρικό τρόπο.

6.Ολοκλήρωση του έργου ανέγερσης της νέας Τούμπας μετά από δύο χρόνια, καλώς εχόντων των πραγμάτων και παράδοση του νέου γηπέδου το καλοκαίρι του 2022, αν και στις περιπτώσεις τόσων μεγάλων έργων είναι συνηθισμένη και απόλυτα δικαιολογημένη η καθυστέρηση (για μερικούς μήνες ή για έναν χρόνο) αποπεράτωσης του έργου.

Διαβάστε ακόμη...