Σκέφτεται επιστροφή Κάνιας και Ολιβέιρα «10άρι» στο ΟΑΚΑ

Από sfina.gr: Σε αλλαγές στον άξονα προσανατολίζεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι – τίτλου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Πηγή: sfina.gr
Σκέφτεται επιστροφή Κάνιας και Ολιβέιρα «10άρι» στο ΟΑΚΑ

Με δεδομένο τον τραυματισμό του Δημήτρη Πέλκα και την κούραση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από τα συνεχόμενα ματς και τα 110 λεπτά συμμετοχής στην ρεβάνς κυπέλλου με τον Πανιώνιο, ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται την επαναφορά του Χοσέ Κάνιας στην 11άδα, ως δίδυμο με τον Σοζέ Μαουρίσιο και την τοποθέτηση του Σέρζιο Ολιβέιρα σε ρόλο «10ριού».

Κατ' αυτό τον τρόπο η ομάδα δεν θα χάσει σε οργανωτικό επίπεδο, αλλά ταυτόχρονα θα έχει και περισσότερα «τρεξίματα» με τον Πορτογάλο επιτελικό μέσο, αφού ο Μπίσεσβαρ δείχνει, ότι δύσκολα αντέχει πολλά ματς σερί χωρίς να επηρεάζεται η απόδοσή του.

Ο Λουτσέσκου ήθελε να τον ξεκουράσει στην ρεβάνς με τον Πανιώνιο, αλλά ο τραυματισμός του Πέλκα είχε ως συνέπεια την αναγκαστική χρησιμοποίηση του Ολλανδού.

Έτσι, ο 50χρονος κόουτς σκέφτεται πλέον τρόπους για να παρατάξει μία «φρέσκια» και ευέλικτη μεσαία γραμμή στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, όπου επιστρέφει και ο ηγέτης της άμυνας Φερνάντο Βαρέλα, δίπλα στον Χοσέ Κρέσπο ο οποίος τρέχει ακόμα... Ο Ισπανός ήταν ακούραστος στην ρεβάνς με τον Πανιώνιο, «καταπίνοντας» παρά πολλά χιλιόμετρα.

Διαβάστε ακόμη...