Παρατηρητής σε Σκουλά: «Σωστό το πέναλτι στην παράταση, αλλά έκανες λάθη»!

Από sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA o παρατηρητής Ταπατζάς δικαίωσε τον Σκουλά για το πέναλτι που έδωσε στον ΠΑΟΚ στην παράταση του αγώνα με τον Πανιώνιο, ωστόσο του χρεώνει δύο σημαντικά λάθη.
Πηγή: sdna.gr
Παρατηρητής σε Σκουλά: «Σωστό το πέναλτι στην παράταση, αλλά έκανες λάθη»!

Πολλές φωνές για τη διαιτησία στον επαναληπτικό της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ πήρε μία... χιτσκοκική πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου (4-2), χάριν σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 118' της παράτασης.

Η απόφαση του διαιτητή Μανώλη Σκουλά να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών για το χέρι του Μανθάτη, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Πανιωνίου.

Πληροφορίες του SDNA ωστόσο αναφέρουν ότι ο παρατηρητής διαιτησίας Μανώλης Ταπατζάς όταν κατέβηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα, δικαίωσε τον διεθνή ρέφερι για την απόφασή του να δείξει την άσπρη βούλα, θεωρώντας ότι δεν βρίσκεται σε φυσιολογική θέση το χέρι του παίκτη των «κυανέρυθρων».

Πλην όμως ο Θρακιώτης παρατηρητής επισήμανε στον Σκουλά ότι έγιναν και κάποια σοβαρά λάθη. Πρώτο και σημαντικότερο το πέναλτι που δεν υπέδειξε υπέρ του Κρέσπο στο 25ο λεπτό, όταν τον τράβηξε από πίσω ο Σταυρόπουλος και δεν τον άφησε να σουτάρει.

Το έτερο σοβαρό λάθος που χρέωσε στον Θεσσαλό διαιτητή ο Ταπατζάς ήταν το γεγονός πως αρκέστηκε στην κίτρινη κάρτα και δεν έδειξε κόκκινη στον Οσμάν Καμαρά για το σκληρό φάουλ (πήγε με τις τάπες) που έκανε στον Μίσιτς στο 97ο λεπτό.

Διαβάστε ακόμη...