Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Γ.Σαββίδης

Από sdna.gr:Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ που διεξάγεται στο γήπεδο της Τούμπας βρίσκεται ο Γιώργος Σαββίδης ενόψει της αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.
Πηγή: sdna.gr
Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Γ.Σαββίδης

Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του την αναμέτρηση με τον Άρη και έχει στρέψει την προσοχή του στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Το απόγευμα της Τρίτης (26/2), το ποδοσφαιρικό επιτελείο του Δικεφάλου είχε «ραντεβού» στην Τούμπα προκειμένου να ολοκληρώσει την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού παιχνιδιού. Εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να «παλέψει» για να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 του πρώτου παιχνιδιού προκειμένου να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε από τους «ασπρόμαυρους» να ξεχάσουν την κακή εικόνα που έδειξαν απέναντι στον Άρη και με απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα να προσεγγίσουν το ματς απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με τη ψυχολογία στα ύψη, μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα.

Την προπόνηση παρακολουθεί από κοντά και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και δρομολογεί αρκετές εξελίξεις στα «ανοιχτά» μέτωπα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Διαβάστε ακόμη...