Lazaros Lamprou ...Ο επομενος Superstar του Π.Α.Ο.Κ.???

Από toumbalibre1926.blogspot.com: Νεαρος σε ηλικία(19/12/1997) ,με όλο το μέλλον μπροστά του,έφυγε από την Ελλάδα, παρότι είχε δείξει πτυχές του ταλέντου του,με σκοπό να παιξει σε ένα πρωτάθλημα του εξωτερικού και να δείξει πως δεν είναι πλέον ελπιδοφόρος με προοπτικές,αλλά έχει γίνει πλεον ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστης.
Πηγή: toumbalibre1926.blogspot.gr
Lazaros Lamprou ...Ο επομενος Superstar του Π.Α.Ο.Κ.???

Η Eredivisie (σαν να λεμε η Α Εθνικη Ολλανδιας)ήταν και είναι μία λίγκα που ανέκαθεν πίστευε στα νεαρά παιδιά με ταλέντο και για αρκετά χρόνια παράγει και τροφοδοτεί με παίκτες ένα μεγάλο μέρος της ευρωπαϊκής αγοράς.

Ετσι λοιπον ο Λαζαρος Λαμπρου την φετινή αγωνιστική περίοδο βρέθηκε για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας για λογαριασμό της Ολλανδικής Φορτούνα Σιτάρντ, ως δανεικός.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Ηρακλή. Στον ΠΑΟΚ διέκριναν αμέσως το ταλέντο του και κινήθηκαν για την απόκτηση του.

Από την σεζόν 2016/17 αγωνιζόταν στο Ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Πανιωνίου, ως δανεικός από τον «δικέφαλο του βορρά». Με την ομάδα της νέας Σμύρνης πραγματοποίησε πολύ γεμάτες χρονιές, όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών του συλλόγου.

Προσφατα O γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ κάλεσε μέσω social media τον Λαζαρο(μαθαινοντας τα κατορθωματα του) να ντυθεί στα "ασπρόμαυρα" από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Γ. Σαββίδης πόσταρε μία φώτο με την μεγαλη του"καψούρα", τον Λάμπρου, συνοδευόμενη από το μήνυμα: "Από την επόμενη σεζόν θα τους... κοροϊδεύουμε ακομα περισσοτερο",
αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν αργεί η επιστροφή του πιτσιρικά στην "Τουμπα".

Διαβάστε ακόμη...