Τι είπε ο Βιεϊρίνια στα αποδυτήρια μετά το “Χ”

Από sfina.gr: Στεναχωρημένοι και αμίλητοι ήταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μόλις τελείωσε το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, που συνδυάστηκε με την πρώτη απώλεια βαθμών φέτος μέσα στην Τούμπα. Οι περισσότεροι ήταν σκυθρωποί, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν, ότι χάθηκε η νίκη στα τελευταία λεπτά.
Πηγή: sfina.gr
Τι είπε ο Βιεϊρίνια στα αποδυτήρια μετά το “Χ”

Στα αποδυτήρια δεν ακούγονταν άχνα. Τότε παρενέβη ο αρχηγός Αντελίνο Βιεϊρίνια και για να ανεβάσει την ψυχολογία των συμπαικτών του, τους είπε: «Εντάξει, δεν τρέχει τίποτα, κάναμε μία κακή εμφάνιση, τελείωσε, συνεχίζουμε και πάμε παρακάτω, πάμε να το πάρουμε». Αμέσως μετά πήραν τον λόγο και συμφώνησαν με τον αρχηγό ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Χοσέ Κρέσπο, οι οποίοι είναι οι άλλες δύο ηγετικές μορφές των αποδυτηρίων.

Ξεπέρασαν πολύ δυσκολότερες καταστάσεις

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, όσο ήταν παρών στα αποδυτήρια, δεν είπε κουβέντα. Μόνο άκουγε. Εν θερμό, άλλωστε, μετά από αγώνες, δεν μιλάει ποτέ. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του. Νιώθει βέβαιος, ότι θα ξεπεράσουν την παροδική απογοήτευση της ισοπαλίας με τον Άρη, όπως ξεπέρασαν πέρυσι (μετά τα δυσάρεστα γεγονότα στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και με την ΑΕΚ στην Τούμπα) πολύ δυσκολότερες καταστάσεις και βγήκαν νικητές.

Ήδη, στην χθεσινή προπόνηση το κλίμα ήταν καλύτερο. Υπήρχε προβληματισμός, αλλά και η αποφασιστικότητα να επανέλθει η ομάδα στα γνωστά υψηλά στάνταρ απόδοσής της.

Το πλεονέκτημα της ομάδας του Λουτσέσκου, όπως αποδείχτηκε πολλές φορές στο παρελθόν, έγκειται στην γρήγορη υπέρβαση των αποτυχιών και στην άμεση επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες.

Όπως έλεγαν και οι ίδιοι οι παίκτες, χθες, δεν υπάρχει περίπτωση επανάληψης τέτοιας εμφάνισης, αφού έτυχε και βρέθηκαν όλοι μαζί, χωρίς καμία εξαίρεση, σε πολύ κακή μέρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αισθάνεται σίγουρος πως οι παίκτες του θα αντιδράσουν θετικά και με δύο νίκες στην αυριανή ρεβάνς κυπέλλου με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, αλλά και στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, θα συνεχίσουν δυναμικά την πορεία του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του νταμπλ.

Διαβάστε ακόμη...