Δεν επέστρεψαν Χάτσερ-Γκος

Το ρεπό που έδωσε στους παίκτες του από την προηγούμενη εβδομάδα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έφτασε στο τέλος του και το απόγευμα της Τρίτης (26/2) οι προπονήσεις στον ΠΑΟΚ αρχίζουν ξανά.
Πηγή: inpaok.com
Δεν επέστρεψαν Χάτσερ-Γκος

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ επηρεάζουν άμεσα το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς δεν έχουν επιστρέψει ακόμα από τις Ηνωμένες Πολιτείες οι Ουίλιαμ Χάτσερ και Φιλ Γκος.

Με τους δύο γκαρντ, όπως και με τους περισσότερους από τους παίκτες του Δικεφάλου, υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμιστούν, ενώ η στάση των δύο Αμερικανών και το πότε θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη αποτελούν για την ώρα ερωτηματικό.

Μάλιστα, όπως έχουν αναφέρει στους ιθύνοντες του μπασκετικού τμήματος δεν πρόκειται να ξεκινήσουν το ταξίδι της επιστροφής, εφόσον δεν τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες αυτές.

Αντίθετα, Τζαμάλ Τζόουνς και Τζοντρέ Τζέφερσον θα βρίσκονται την Τρίτη (26/2) στη Θεσσαλονίκη, ενώ την Πέμπτη (272/) αναμένεται να επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα και ο Ντάριους Γκάρετ.

Θυμίζουμε, ότι στις 2 Μαρτίου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Χολαργό στο Παλατάκι, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (5/3) είναι προγραμματισμένη η πρώτη μάχη των «16» του BCL με την ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena.

Διαβάστε ακόμη...