Το ευχαριστώ του Μπάνε

Από inpaok: Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Μπάνε Πρέλεβιτς στην Γερμανία για την προώθηση της πρωτοβουλίας του #keeppaokalive, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα, ευχαριστώντας τους φίλους της ομάδας για την συμπαράσταση.
Πηγή: inpaok.com
Το ευχαριστώ του Μπάνε

Αναλυτικά, η δήλωση του Πρέλεβιτς:

Ολοκληρώνοντας ένα τριήμερο ταξίδι στη Γερμανία, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη και τη Στουτγάρδη και εξέφρασαν με πολύ όμορφο τρόπο την συμπαράστασή τους στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία να μιλήσουμε για την αγαπημένη μας ομάδα, να προβληματιστούμε για το παρόν και το μέλλον και να συζητήσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούν όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, από όλο τον κόσμο εύκολα και απλά να στηρίξουν άμεσα την ομάδα μέσα από την πλατφόρμα του #keeppaokalive

Στη διάρκεια αυτών των συναντήσεων που έγιναν στη Γερμανία, διαπίστωσα για μία ακόμη φορά το πάθος και την αγάπη που έχουν για την ομάδα οι ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού. Ταυτόχρονα όμως κατάλαβα ότι προφανώς δεν είχαμε εκτιμήσει σωστά και εγώ προσωπικά, την σημασία που μπορεί να έχουν αυτές οι επαφές με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όπου κι αν βρίσκονται, στη Θεσσαλονίκη, όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο.

Για αυτό και θα πρέπει να συνεχιστούν αυτά τα ταξίδια και οι συναντήσεις για να διαδώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το #keeppaokalive και να έρθουμε ακόμη πιο κοντά…

Μπάνε Πρέλεβιτς

Διαβάστε ακόμη...