Πόσο πιο ξεκάθαρο δηλαδή;

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός χθες στο παιχνίδι με τον Άρη και δύσκολα μπορεί να βρει κανείς διακριθέντα, από το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: paok24.com
Πόσο πιο ξεκάθαρο δηλαδή;

Αυτό ωστόσο, δεν αλλάζει το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε από ένα γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει ποτέ, με τον Βέλεθ να σκοράρει στο 85ο λεπτό, από καθαρή θέση οφσάιντ, με την εικόνα να "μιλάει" από μόνη της, κάτι που σημείωσε άμεσα και ο επίσημος ΠΑΟΚ, αναφέροντας:

"Στο 85' μετά από χτύπημα φάουλ ο Βέλεθ σκόραρε με κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, με τον Ισπανό να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ".

Ο Χάνσεν και ο βοηθός του, τα έκαναν... μαντάρα, με τον Νορβηγό ρέφερι να προκαλεί ερωτηματικά γενικότερα με τα σφυρίγματα του στο παιχνίδι, ενώ πέρα από το γκολ-οφσάιντ υπάρχει η κίτρινη κάρτα για θέατρο στον Μπίσεσβαρ σε φάση όπου ανατρέπεται ξεκάθαρα στην περιοχή, η δεύτερη κίτρινη που δεν δόθηκε στον Τζανακάκη, αλλά και πολλά εύκολα σφυρίγματα στους φιλοξενούμενους.

Ένας ακόμη ρέφερι και μία ακόμη κακή διαιτησία κατά του... ευνοημένου -για μερικούς- ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου από τη μεριά του, να στέκεται στο μεγάλο λάθος του αγώνα, που ουσιαστικά έκρινε το τελικό αποτέλεσμα:

"Ξανά, πρέπει να τονίσω, ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έληγε το παιχνίδι υπέρ μας. Θέλω να δω σε αυτή τη σεζόν ένα παιχνίδι φέτος, ένα, που θα κερδίσουμε με υπέρ μας λάθος. Δεν παίξαμε τέλεια, αλλά θα έπρεπε να κερδίσουμε στο τέλος κανονικά με 1-0. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε πάντως, είναι ότι δεν παίξαμε στα ίδια επίπεδα, με τα άλλα παιχνίδια φέτος".

Δικαιολογίες για την ισοπαλία δεν έψαξε και δεν ψάχνει κανείς, αλλά την αλήθεια και τα γεγονότα δεν μπορεί να τα αλλάξει κανείς...

Διαβάστε ακόμη...