Σταμάτησε το σερί της Τούμπας

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ μετρούσε 24 συνεχόμενες νίκες στην Τούμπα για το πρωτάθλημα από τον Μάιο του 2017 μέχρι χθες (24/2) που «κόλλησε» στο 1-1 με τον Άρη και σταμάτησε το σερί του.
Πηγή: inpaok.com
Σταμάτησε το σερί της Τούμπας

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών στη Super League πρωτάθλημα (εντός αγωνιστικού χώρου και όχι στα δικαστήρια όπως έγινε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ πέρυσι...) μετά τον Μάιο του 2017!

Η ισοπαλία (1-1) στην Τούμπα με τον Άρη ήταν η πρώτη για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (σ.σ. μαζί με τα play-offs) έπειτα από 42 αγώνες όπου μετρούσε 36 νίκες και 6 ήττες με δύο εξ αυτών στα χαρτιά πέρυσι από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που του έκλεψαν τον τίτλο.

Η προηγούμενη φορά που ο ΠΑΟΚ είχε έρθει ισόπαλος στην Τούμπα για το πρωτάθλημα ήταν στις 25/9/2016, όταν η Ξάνθη του Λουτσέσκου (τότε) έφευγε με το 0-0 από την έδρα του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ είχε να χάσει βαθμούς στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, εντός αγωνιστικού χώρου, από την ήττα με 3-2 από τον Παναθηναϊκό στις 31/5/2017. Από τότε ο Δικέφαλος μετρούσε 24 νίκες, έχοντας χάσει μόνο στα χαρτιά τα ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό την περσινή σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...