“Θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ”

Από sfina.gr: Για την νίκη απέναντι στον Άρη μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, αναφέροντας και την άποψη του για το βραδινό ντέρμπι της Τούμπας.
Πηγή: sfina.gr
“Θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ”

Ο στενός συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία στην Κ19 του Δικεφάλου, αρχικά ανέφερε : "Κερδίσαμε 3-1 και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολος ο αγώνας, γιατί είναι ντέρμπι και δεν είχε σημασία η διαφορά στην βαθμολογία. Πάντα είναι κάτι διαφορετικό. Ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο, βάλαμε τρία γκολ, αλλά θα μπορούσαμε να βάλουμε παραπάνω. Συνεχίζουμε μέχρι το τέλος με σοβαρότητα".

Για το παιχνίδι με την Τότεναμ τόνισε : "Πάρα πολύ σημαντικός ο αγώνας με την Τότεναμ και ετοιμάζαμε την ομάδα τρεις εβδομάδες για αυτόν. Ηταν διαφορετικό το παιχνίδι, τα δώσαμε όλα. Αλλά δεν τα καταφέραμε. Σημασία έχει να παίξουμε την νέα σεζόν στην Ευρώπη, αρκεί να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ακόμα δεν έχει τελειώσει η σεζόν, θέλουμε να τελειώσουμε χωρίς ήττα".

Για το γκολ του Μπαλογιάννη είπε : "Το γκολ του Μπαλογιάννη είναι ίδια φάση με το γκολ του Γκαρσία απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μπράβο του".

Για το παιχνίδι της Τούμπας επεσήμανε : "Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, έχει μεγάλη ποιότητα αλλά πάντα τα ντέρμπι είναι διαφορετικά και δεν έχει σχέση η βαθμολογία. Πιστεύω όμως ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει".

Διαβάστε ακόμη...