Οι αλλαγές έφεραν τη νίκη... (video)

Aπό paok24.com: Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Πέντε ολόκληρα χρόνια (και πέντε μήνες) πέρασαν από την τελευταία φορά που ο Άρης βρέθηκε στην Τούμπα για αγώνα πρωταθλήματος, με τα χρόνια που ακολούθησαν να βρίσκουν τους "κίτρινους" σε Γ΄ και Β΄ Εθνική.
Πηγή: paok24.com
Οι αλλαγές έφεραν τη νίκη... (video)

Ήταν 24 Νοεμβρίου 2013 όταν ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε για τελευταία φορά έως σήμερα τον Άρη στην Τούμπα σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας, έχοντας στον πάγκο του τον Χουμπ Στέφενς.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, με τον Δικέφαλο να πιέζει από το πρώτο λεπτό και να χάνει πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη κυρίως λόγω των επεμβάσεων του Διούδη, με το 0-0 να "σφραγίζει" έτσι τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ουντότζι πέτυχε στο 59΄ το 0-1, όμως η είσοδος των Βούκιτς, Στοχ και Λούκας ανέτρεψε πλήρως τα δεδομένα υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο Λούκας στο 72΄ ισοφάρισε σε 1-1, ο Αθανασιάδης με κοντινή προβολή πέτυχε το 2-1 και στο 90΄ ο Βούκιτς διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 3-1, σε ένα παιχνίδι που ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποδοκίμασε δικαιολογημένα τον Σεκού Ολίσε λόγω της απόδοσής του. Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς (57' Βούκιτς), Ολίσε (64' Στοχ), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (68' Λούκας).

Αρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Κύργιας, Τριανταφυλλάκος (λ.τ. 18' Νταμαρλής), Τάτος, Αγγελούδης, Ουντότζι (82' Ρένια), Μαργαρίτης, Μανιάς (70' Σταυρόπουλος), Ψυχογιός, Ηρακλής, Ελσνερ.

Διαβάστε ακόμη...