ΠΑΟΚ, η μεγάλη οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη

Από sdna.gr: Ο μικρός Παντελής, φίλαθλος του ΠΑΟΚ, είδε τη ζωή του να αλλάζει ξαφνικά σε μια στιγμή, με την ευρύτερη οικογένεια του Δικεφάλου να παραμένει στο πλευρό του!
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ, η μεγάλη οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη

Μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού και οικονομικής στήριξης της οικογένειας του μικρού Παντελή Κυριακίδη από την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Ο Παντελής υπήρξε θύμα σοβαρού ατυχήματος, επιστρέφοντας από ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά και οι φίλοι του Δικεφάλου θεωρούν χρέος τους να σταθούν δίπλα του έμπρακτα, βοηθώντας τον να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο σύνδεσμος ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, από αύριο και για κάθε εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, θα βρίσκεται έξω από το γήπεδο της Τούμπας, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να προμηθεύεται τα ειδικά μπρελόκ αλλά και σημαίες, των οποίων τα έσοδα θα διατίθενται στην οικογένεια του Παντελή. Την Κυριακή, στο ντέρμπι με τον Άρη, οι «Λαχαναγορίτες» θα βρίσκονται έξω από την θύρα 5, ενώ στις υπόλοιπες αναμετρήσεις θα φιλοξενούνται στον περιβάλλοντα χώρο της θύρας 1.

Η προσπάθεια, όμως, δεν σταματά εδώ, αφού οι άνθρωποι του εν λόγω συνδέσμου αναμένεται να βρεθούν και στο PAOK Sports Arena στις 5 Μαρτίου, για το παιχνίδι του μπασκετικού τμήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ (για το Basketball Champions League), αναλαμβάνοντας μια ανάλογη πρωτοβουλία και ευελπιστόντας σε περαιτέρω στήριξη της από τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...