Με... φόρα από την πρόκριση

Από paok24.com: Ο Δικέφαλος του Βορρά φιλοξενεί τον Φοίνικα Σύρου το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 (ΕΡΤ3) στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: paok24.com
Με... φόρα από την πρόκριση


Λίγες ημέρες μετά τη νίκη - πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο κύπελλο Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα, έπειτα από την ήττα της περασμένης εβδομάδας στο Βραχάτι από τον Παμβοχαϊκό.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει τη νίκη απέναντι στο Φοίνικα Σύρου, που επίσης πήρε το εισιτήριο για το Final-4 του κυπέλλου, και για να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας της σεζόν, αλλά και για να πάρει μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα με 3-2 σετ στον πρώτο γύρο.

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ Κώστας Καπετανίδης δήλωσε για τον αγώνα: «Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Είναι ένα σημαντικό ματς και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος καθώς ο Φοίνικας είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα. Θα παίξουμε με σοβαρότητα από την αρχή ώστε να μην αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο. Θέλουμε, όπως σε κάθε παιχνίδι, την ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας. Τους καλούμε να βρίσκονται και σε αυτό το ματς δίπλα μας».

Σε 26 αγώνες στην Volley League ο ΠΑΟΚ προηγείται στις νίκες με 15-11.

Διαβάστε ακόμη...