«Τώρα πάμε για το νταμπλ!» (video)

Από inpaok.com:Η κυπελλούχος Ελλάδας με την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Μαρία Νίκολιτς, μίλησε στο INPAOK, όπου είπε πως στόχος της ομάδας είναι το νταμπλ πλέον, μίλησε στα... ελληνικά, ανέλυσε για το αν περίμενε πως ο Δικέφαλος θα κατακτήσει τόσο εύκολα το πρωτάθλημα, ενώ αφιέρωσε το τρόπαιο σε ένα ξεχωριστό πρόσωπο.
Πηγή: inpaok.com
«Τώρα πάμε για το νταμπλ!» (video)

Αρχικά η Μαρία Νίκολιτς είπε στα ελληνικά λέγοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη, γι' αυτά τα κορίτσια. Είμασταν πολύ καλύτερη ομάδα. Είναι χαρά μου να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο:

«Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό δεν ήμουν πολύ καλά. Δεν ήταν καλή περίοδος για εμένα, διότι πριν λίγες μέρες «έχασα» τον παππού μου, οπότε αυτό το κύπελλο θα ήθελα να το αφιερώσω σε εκείνον και φυσικά σε όλους τους οπαδούς μας».

Για το αν περίμενε πως θα είναι τόσο μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων:

«Για να είμαι ειλικρινής ξέραμε πως ήμαστε καλύτερες, όμως δεν περιμέναμε πως θα το παίρναμε τόσο εύκολα, επειδή ήταν ένα παιχνίδι, παίζαμε στην Άρτα ξέραμε ότι πρέπει να προσαρμοστούμε, διότι θα πηγαίναμε σε ένα γήπεδο μόνο με αντίπαλους οπαδούς, αλλά όταν ξεκινήσαμε το παιχνίδι, ήταν ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον, μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Αργότερα ανεβάσαμε τον ρυθμό μας, πήραμε ασφαλή διαφορά και όλα πήγαν καλά μέχρι το τέλος και σηκώσαμε το κύπελλο».

Για το αν πιστεύει πως αυτή τη χρονιά ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα:

«Ναι το πιστεύω. Πιστεύω στην ομάδα μου, γιατί είμαστε πραγματικά μια οικογένεια, το δείξαμε και στον τελικό, παίξαμε η μία για την άλλη, πανηγυρίζαμε σε κάθε γκολ, παλέψαμε για κάθε μπάλα και όπως είδαμε κερδίσαμε με διαφορά δέκα γκολ και... νευριάζαμε όταν δεν βάζαμε γκολ, διότι έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο όλες μας, οπότε σίγουρα θα πάμε για το νταμπλ αυτή την χρονιά!»

Δείτε το video του INPAOK με την Μαρία Νίκολιτς να μιλάει ελληνικά:

Διαβάστε ακόμη...