«Ο ΠΑΟΚ είναι ικανός για τα πάντα»

Από paok24.com:Το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, η δικαίωση των κόπων, ο επόμενος στόχος και το ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ είναι ικανός για τα πάντα»

Η Νίκη Ράτσικα, μίλησε στο PAOK24, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στον τελικό της Άρτας, που σήμανε και την επιστροφή της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου στους τίτλους.

Αρχικά, δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενες για την κατάκτηση του κυπέλλου, γιατί είδαμε τους κόπους μας να δικαιώνονται πετυχαίνοντας τον πρώτο στόχο της σεζόν. Ο τρόπος που χάθηκε πέρσι ο τελικός μας πείσμωσε ακόμη περισσότερο και έτσι θέλαμε φέτος να πάρουμε το τρόπαιο αυτό, και το καταφέραμε».

Για την παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ στην Άρτα:

«Ήταν μία όμορφη ατμόσφαιρα, είχαμε κοντά μας φίλους μας και μέλη των οικογενειών μας. Μπορεί οι οπαδοί της Άρτας να ήταν περισσότεροι, αλλά οι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό κλίμα και μας βοήθησαν με τον τρόπο τους να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου».

Σχετικά με το στόχο του πρωταθλήματος:

«Εννοείται ότι ο μεγάλος μας στόχος παραμένει το πρωτάθλημα. Αφήνουμε πίσω τους πανηγυρισμούς και πλέον δουλεύουμε για τη συνέχεια γιατί υπάρχει ακόμη μεγάλος δρόμος στη σεζόν».

Για την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ στη σεζόν:

«Ο ΠΑΟΚ έχει φτιάξει κάτι πολύ όμορφο φέτος. Είμαστε μία νεανική και δυναμική ομάδα που παλεύει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εάν συνεχίσουμε έτσι, είμαστε ικανές να καταφέρουμε τα πάντα!»

Διαβάστε ακόμη...