Το κύπελλο στο... σπίτι και η ξεχωριστή αφιέρωση

Από paok24.com: Από την Άρτα, στο Λευκό Πύργο και από εκεί στο «σπίτι» του ΠΑΟΚ και στα γραφεία του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη, η κούπα του κυπέλλου που πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
Το κύπελλο στο... σπίτι και η ξεχωριστή αφιέρωση

Το τρίτο κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία της πανηγύρισε πριν από λίγες ημέρες η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που βάζει πλέον πλώρη για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος.

Ο έφορος του γυναικείου χάντμπολ, Δημήτρης Χασκείδης, αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας, ενώ έκανε και μία ξεχωριστή αφιέρωση στην έφορο του στίβου, Τάνια Κεραμυδά, η οποία όπως αποκάλυψε ήταν, πριν από χρόνια, το πρώτο δελτίο του νεοσύστατου τότε τμήματος του ΠΑΟΚ.

«Ο πρώτος στόχος επετεύχθη και το κύπελλο είναι στο σπίτι του, αφού πρώτα πήγε στο σύμβολο της πόλης, τον Λευκό Πύργο. Σε μικρό χρονικό διάστημα, ελπίζουμε να φέρουμε και το πρωτάθλημα, και θα κάνουμε ότι είναι εφικτό γι' αυτό.

Θα ήθελα επίσης να κάνω και μία ιδιαίτερη αναφορά στην Τάνια Κεραμιδά, έφορο του στίβου, καθώς όταν η ομάδα ήταν στα πρώτα χρόνια του χτισίματος της, ήταν το πρώτο δελτίο που είχαμε, και μας έφερε και την ανάλογη τύχη στην συνέχεια.

Το γυναικείο χάντμπολ έχει άριστες σχέσεις με τον στίβο του ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον στο κομμάτι των ακαδημιών, και ευελπιστώ να συνεχιστεί αυτή η άψογη συνεννόηση που έχουμε!».

Από την πλευρά της, η κυρία Κεραμυδά συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ για την επιτυχία της, ευχαρίστησε τον κ. Χασεκίδη για την αφιέρωση και επεσήμανε και η ίδια πώς η συνεργασία των δύο τμημάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει απρόσκοπτα και στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη...