«Και Κύπελλο και πρωτάθλημα...»

Από paok24.com: Μετά την άνετη επικράτηση επί του Παναθηναϊκού, ο Ντίμα Φιλίποφ μίλησε στον Libero 107.4 και ξεκαθάρισε πως στόχος του ΠΑΟΚ είναι και το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Τι είπες για τους νέους παίκτες αλλά και για τη προτίμηση του σε αντίπαλο του Final 4.
Πηγή: paok24.com
«Και Κύπελλο και πρωτάθλημα...»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Δεν αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να μας πιέσει. Παίξαμε καλά, γιατί κάναμε ένα άσχημο ματς στο Βραχάτι. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος μας και θέλαμε να περάσουμε στο Final Four και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο».

Για την βελτίωση που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ: «Βελτίωση πάντα πρέπει να υπάρχει, δεν πρέπει να σταματάμε να δουλεύουμε αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα το δείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει νεαρούς παίκτες, που είναι το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ, είναι μια πολύ καλή και δεμένη ομάδα. Θέλει πολύ προσοχή όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό. Εμείς παίξαμε πάρα πολύ καλά, ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ και θέλουμε να πετύχουμε αυτούς του στόχους».

Για το ποιον θα ήθελε ως αντίπαλο στο Final Four: «Όχι δεν έχω καμία προτίμηση, για να πάρει το Κύπελλο θα πρέπει να τους κερδίσεις όλους. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει το Κύπελλο. Δεν έχει καμία διαφορά αν θα πετύχουμε τον Ολυμπιακό».

Για την αγωνιστική άνοδο του ΠΑΟΚ: «Στο τέλος κρίνονται όλα, πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη και στο επίπεδο που θέλουμε να είμαστε όλοι μας».

Για το που θα κριθεί η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος: «Σίγουρα παίζει ρόλο η προετοιμασία, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Η ομάδα που θέλει περισσότερο το Κύπελλο θα το πάρει. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πιο πέρα από τις άλλες ομάδες και πιστεύω ότι αυτός θα είναι ο τελικός. Στόχος δικός μας είναι το Κύπελλο και το πρωτάθλημα».

Για τα νέα πρόσωπα στην ομάδα: «Τα παιδιά είναι φοβερά και σαν παίκτες και σαν χαρακτήρες. Είμαστε μια μεγάλη παρέα και το ευχαριστιόμαστε. Όταν το ευχαριστιέσαι βγαίνει καλύτερα και στους αγώνες».

Για τον Φοίνικα Σύρου: «Είναι μια καλή ομάδα. Θα τους αναλύσουμε το απόγευμα και αύριο, αλλά θέλει προσοχή. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες».

Διαβάστε ακόμη...