«Απασφάλισε» και σκορπάει... χαμόγελα ο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σέρτζιο Ολιβέιρα στη νίκη του ΠΑΟΚ στο τελευταίο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, την οποία συνδύασε με το πρώτο του γκολ με τα "ασπρόμαυρα" και τα πρώτα του δείγματα είναι άκρως ικανοποιητικά.
Πηγή: sdna.gr
«Απασφάλισε» και σκορπάει... χαμόγελα ο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ήρθε στον ΠΑΟΚ με τις καλύτερες συστάσεις και εντυπωσιάζει με το... καλημέρα με τις εμφανίσεις του, καθώς τα πρώτα δείγματα γραφής είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Ο Πορτογάλος πήρε φανέλα βασικού στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη με το ευρύ 1-5, βοηθώντας πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι την ομάδα, έχοντας και μερικές περίτεχνες ενέργειες.

Μάλιστα, έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, πετυχαίνοντας και ένα πανέμορφο γκολ, κάνοντας... σεφτέ στα τέρματα με την "ασπρόμαυρη" φανέλα και γράφοντας με τη σειρά του το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ του Δικεφάλου τη φετινή σεζόν.

Ήδη, έχει καταγράψει τρεις συμμετοχές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και κατάφερε να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Οι πρώτες του εμφανίσεις έχουν σκορπίσει με χαμόγελα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς όπως φαίνεται ο 26χρονος δείχνει έτοιμος να γίνει ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Αν σου άρεσε κάνε

Διαβάστε ακόμη...