Η ξεχωριστή αναφορά του ΠΑΟΚ στον Μαλακόπουλο (pic)

Από sdna.gr:Ο υπερπρωταθλητής της ζωής, Στέλιος Μαλακόπουλος, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος που είχε θεσπίσει στις αρχές της χρονιάς η IPC, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να κάνει ξεχωριστή αναφορά.
Πηγή: sdna.gr
Η ξεχωριστή αναφορά του ΠΑΟΚ στον Μαλακόπουλο (pic)

Ο Έλληνας αθλητής με προσθετικά μέλη που είναι οπαδός του Δικεφάλου, κατάφερε σήμερα να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος που είχε θεσπίσει στις αρχές της χρονιάς η IPC (6.67μ.), με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να τον αποθεώνει.

Συγκεκριμένα η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ σημείωσε:

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Ντουμπάϊ, μας έστειλε της ευχές του για τον τελικό λέγοντας... «πιστέψτε το και μπορείτε να τα καταφέρετε» και σήμερα που το πίστεψε, το έκανε το παγκόσμιο ρεκόρ!

Με επίδοση 6 μέτρα και 80 εκατοστά, ο Στέλιος Μαλακόπουλος κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος που είχε θεσπίσει στις αρχές της χρονιάς η IPC (6.67μ.).

Θερμά συγχαρητήρια στο Στέλιο (την προσπάθεια του οποίου στηρίζει το PAOK Energy powered by WATT+VOLT) που ολοκλήρωσε με ένα παγκόσμιο ρεκόρ την παρουσία του στο 9th Sharjah International Open Athletics Meeting που φιλοξενήθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η σχετική δημοσίευση εδώ.

Διαβάστε ακόμη...