Δίδυμο επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ Μαουρίσιο – Ολιβέιρα

Από sfina.gr; Από τα πρώτα παιχνίδια της συνύπαρξής τους στην 11άδα οι Μαουρίσιο και Ολιβέιρα απέδειξαν ότι αποτελούν ένα δίδυμο επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ στον κεντρικό άξονα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
Δίδυμο επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ Μαουρίσιο – Ολιβέιρα

Ο Βραζιλιάνος και ο Πορτογάλος διαθέτουν διεθνείς εμπειρίες, μεγάλη κλάση ευρωπαϊκών προδιαγραφών και πλούσια γκάμα κινήσεων στο παιχνίδι τους.

Είναι και οι δύο εξαιρετικοί και στα ανασταλτικά και στα δημιουργικά τους καθήκοντα. Πρόκειται για έναν σπάνιο συνδυασμό, που βρίσκεις σε παίκτες μόνο πολύ υψηλού επιπέδου. Αυτό τους δίνει την δυνατότητα να μπορούν να εναλλάσσουν ρόλους κατά την διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να μην ξέρουν οι αντίπαλοι ποιον από τους δύο να μαρκάρουν πρώτα...

Με τους Μαουρίσιο και Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ γίνεται ανταγωνιστικός στην προσπάθειά του την νέα χρονιά για είσοδο σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Διαθέτει πληρότητα σε έναν πολύ νευραλγικό χώρο του γηπέδου, για κάθε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Το μόνο που έχει να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι να πληρώσει την ρήτρα και να κρατήσει τον Πορτογάλο το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...