Νορβηγός στην αναμέτρηση με τον Άρη

Τον Νορβηγό Τόρε Χάνσεν, όρισε η ΚΕΔ της ΕΠΟ, ως τον... άρχοντα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. O 41χρονος Νορβηγός διαιτητής θα έχει ως βοηθούς του, τους συμπατριώτες του, Γιον Κνούτσεν και Μόρτεν Γένσεν, ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελεί ο Εμμανουήλ Σκουλάς, του συνδέσμου διαιτητών, Θεσσαλίας.
Πηγή: paok24.com
Νορβηγός στην αναμέτρηση με τον Άρη

O Τόρε Χάνσεν ξεκίνησε την καριέρα του ως διαιτητής το 2006, ενώ από το 2011 σφυρίζει αναμετρήσεις στην πρώτη κατηγορία του νορβηγικού πρωταθλήματος, παίρνοντας το σήμα του διεθνή διαιτητή το 2013.

Ο 41χρονος δάσκαλος στο επάγγελμα, την φετινή σεζόν σφύριξε ακόμη μια αναμέτρηση μακριά από την πατρίδα του, δεδομένου ότι ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης Ελ Μασρί - Πίραμιντς (3-3), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αιγύπτου.

Ο Τόρε Χάνσεν, ουδέποτε έχει σφυρίξει αναμέτρηση ελληνικής ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ έχει διευθύνει μια αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League και έξι για αυτά του Europa League, έχοντας την φήμη του... καρτάκια δεδομένου του ότι σε 196 αναμετρήσεις που έχει σφυρίξει, έχει δώσει 530 κίτρινες κάρτες και έχει δείξει την κόκκινη κάρτα 24 φορές !

Διαβάστε ακόμη...