Σε συνθήκες παγετού η 22η αγωνιστική - Ποια ματς «απειλούνται»

Από sdna.gr: Πολικές θερμοκρασίες αναμένονται σε όλη τη χώρα το Σαββατοκύριακο με το κλίμα κακοκαιρίας να «απειλεί» και τα παιχνίδια της Superleague.
Πηγή: sdna.gr
Σε συνθήκες παγετού η 22η αγωνιστική - Ποια ματς «απειλούνται»

Με θερμοκρασίες υπό του μηδενός, αλλά και χιονόπτωση ενδέχεται να διεξαχθούν ορισμένα από τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής.

Η πρόβλεψη του καιρού για το Σαββατοκύριακο που έρχεται κάνει λόγο για συνθήκες παγετού και μένει να φανεί αν θα επηρεαστεί και η έκβαση κάποιων αγώνων, όχι μόνο της Superleague, αλλά και της Football League.

Πιο αναλυτικά η αγωνιστική ξεκινάει με το παιχνίδι Ξάνθη-Λεβαδειακός το Σάββατο (16:00), όπου σύμφωνα με την πρόβλεψη του Meteo, η θερμοκρασία θα είναι στους -3 βαθμούς, ενώ θα υπάρχει και χιονόπτωση.

Για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος η πρόβλεψη κάνει λόγο για θερμοκρασίες από 3 ως -1 βαθμούς και χιονόνερο ή και χιονόπτωση.

Δύο ώρες αργότερα το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης (23/2, 19:30), όπου προβλέπεται θερμοκρασία στους 0 βαθμούς και χιονόπτωση στο ΟΑΚΑ.

Παρόμοιο όμως είναι το σκηνικό και την Κυριακή. Το πρόγραμμα ξεκινάει με την αναμέτρηση Πανιώνιος-Παναθηναϊκός όπου η θερμοκρασία εκτιμάται στους 3 βαθμούς, ενώ γίνεται αναφορά και για χιονόνερο.

Υπό του μηδενός η θερμοκρασία στο Λαμία-Λάρισα (-2 β.), αλλά και χιονόπτωση σύμφωνα με τη μετεωρολογική πρόβλεψη, στους 2 βαθμούς και με συννεφιά το clasico της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη.

Καλύτερα τα πράγματα στα δύο παιχνίδια της Δευτέρας (25/2), όπου για το Ολυμπιακός-ΟΦΗ η θερμοκρασία εκτιμάται στους 4-5 βαθμούς, αλλά και βροχόπτωση, ενώ στο Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα στους 4 βαθμούς με αραιή συννεφιά.

Διαβάστε ακόμη...