Χάτσερ: «Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το κύπελλο»

Από arenafm.gr: Ο Γουίλιαμ Χάτσερ μίλησε στον Arena FM 89,4 για την χαμένη ευκαιρία στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ να πάρει ένα ακόμα κύπελλο, για τον ρόλο που έπαιξε η κούραση, αλλά και για την χημεία που υπάρχει μέσα στην ομάδα.
Πηγή: arenafm.gr
Χάτσερ: «Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το κύπελλο»

Αναλυτικά:

«Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε αυτό το κύπελλο, αλλά ξέρουμε ότι έπρεπε να εκτελέσουμε καλύτερα στα τρία τελευταία λεπτά του αγώνα για να κερδίσουμε. Έτσι πήγε το παιχνίδι. Έπρεπε να είχαμε κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τροπαίου».

Για το αν πιστεύει ότι έπαιξε κάποιο ρόλο η κούραση: «Η αλήθεια είναι πως ήμασταν λίγο κουρασμένοι. Η κούραση πολλές φορές σε κάνει να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις από αυτές που θα έπαιρνες διαφορετικά. Ξέραμε ότι κάποιοι από εμάς ήταν κουρασμένοι, αλλά όταν είναι κουρασμένο το σώμα σου, πρέπει να είσαι νοητικά έτοιμος για ν' ανταπεξέλθεις.

Δώσαμε μια ευκαιρία στον εαυτό μας και είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό έστω και αν δεν τα καταφέραμε».

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ στο πολύ καλό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού: «Ο τρόπος που αντιδράσαμε δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας και το έχω πει και παλιότερα αυτό: ότι υπάρχουν στην ομάδα παιδιά με πολύ ισχυρό χαρακτήρα που παρασύρουν και τους υπόλοιπους».

Για την χημεία που υπάρχει στην ομάδα: «Όλη η ομάδα έχει πολύ καλή χημεία. Όλοι αγαπάμε ο ένας τον άλλον, όλοι παλεύουμε ο ένας για τον άλλον και ξέρουμε ότι θα παλέψουμε όλοι, όποιος και αν αγωνίζεται, ό,τι και αν βρούμε μπροστά μας. Βλέπουμε μπροστά και αυτό θα μας βοηθήσει στα παιχνίδια που ακολουθούν και στην Ευρώπη με την ΑΕΚ».

Διαβάστε ακόμη...