Το φάουλ μαξιλαράκι της Τσαρούχα που κλείδωσε τη νίκη

Από paok24.com: Σε ένα παιχνίδι που ήταν όπως ακριβώς το περιμέναμε, η Βάσω Τσαρούχα πήρε πάνω της το κακό διάστημα του Παναθηναϊκού και έτσι έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του ποιοτικού αντιπάλου του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Το φάουλ μαξιλαράκι της Τσαρούχα που κλείδωσε τη νίκη

Από το πρώτο ημίχρονο που σφύριζε κάτω από την ρακέτα επίθεσης του ΠΑΟΚ, η Βάσω Τσαρούχα έδωσε το στίγμα της και συνέχισε την παράδοση της σε παιχνίδια του Δικεφάλου. Όλες τις επαφές στην ρακέτα του Παναθηναϊκού τις έβλεπε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας. Τότε βέβαια το σκορ ήταν με τον ΠΑΟΚ πολλούς πόντους πίσω στο σκορ και έτσι δεν είχε τη διάθεση να εκτεθεί περισσότερο.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την μεγάλη του αντεπίθεση και έκανε το λάθος να προηγηθεί στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Από εκεί και μετά ο ΠΑΟΚ έβαλε τον Τέπιτς να κατεβάζει την μπάλα για να πάρουν μερικές ανάσες οι Αμερικανοί του και ειδικότερα ο Ουίλιαμ Χάτσερ που οι επαφές του είχαν ξεχαστεί να σφυρίζονται, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Δικέφαλος συμπλήρωσε φάουλ από τα πρώτα λεπτά της περιόδου.

Το καλύτερο όμως έγινε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν μόλις δύο πόντους πίσω στο σκορ. Σε μπάσιμο στην ρακέτα του ΠΑΟΚ από τον Ιωάννη Παπαπέτρου, η Βάσω Τσαρούχα που ήταν στο τρίποντο και όχι ο διαιτητής ρακέτας, βρήκε επαφή του Τέπιτς πάνω στον Έλληνα φόργουορντ και έτσι έστειλε τον Ιωάννη Παπαπέτρου στις βολές που ουσιαστικά έδωσε το μαξιλαράκι ασφαλείας στον Παναθηναϊκό, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Βέβαια ριπλέι της φάσης δεν είδαμε από την ΕΡΤ την ώρα του αγώνα, ενώ από το στοπ-καρέ που βλέπεται και στην κεντρική οθόνη φαίνεται το άλμα στην ευθεία του Μιλένκο Τέπιτς, μιας και το χέρι του Μαργαρίτη δεν βρήκε τον Έλληνα άσο.

Αυτή η φάση μπορεί να φαίνεται ασήμαντη για πολλούς, αλλά με αυτή η Βάσω Τσαρούχα εκτέθηκε, αν και κανένας δεν επρόκειτο ούτε να την κουνήσει από τη θέση της, ούτε κάποια σιωπηρή τιμωρία να της δώσει. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ η συγκεκριμένη διαιτητής εκτίθεται και ουσιαστικά κόβει από τον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να διεκδικήσει έναν αγώνα και στην προκειμένη περίπτωση ένα τρόπαιο.

Διαβάστε ακόμη...