Κίνητρο παραμονής του Βαρέλα το Τσάμπιονς Λιγκ

Από sfina.gr: Ποιο είναι το σημείο "κλειδί" που έκανε τον αναποφάσιστο Φερνάντο Βαρέλα να βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ;
Πηγή: sfina.gr
Κίνητρο παραμονής του Βαρέλα το Τσάμπιονς Λιγκ

Είναι αλήθεια, ότι ο Βαρέλα είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά και δύσκολος άνθρωπος. Γι' αυτό αποτελεί η περίπτωσή του και την τελευταία εκκρεμότητα στις επεκτάσεις συμβολαίων των παικτών πρώτης γραμμής. Δεν είναι καθόλου εύκολος στις διαπραγματεύσεις γενικότερα.

Ίσως θα μπορούσε να περιμένει την περιβόητη πρόταση των 2,5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια από την Κίνα, αλλά στα 32 του χρόνια έχει ακόμα φιλοδοξίες και μάλιστα πολλές. Οι μεγαλεπήβολοι στόχοι του Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ, που περιλαμβάνουν και το ισχυρό κίνητρο της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, λειτούργησαν καθοριστικά στην μεταβολή της διάθεσής του το τελευταίο χρονικό διάστημα και τον βοήθησαν να ξεκαθαρίσει μέσα του το τι θέλει να κάνει για το επαγγελματικό του μέλλον.

Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει και η οικογένειά του, που περνάει πολύ καλά στην Θεσσαλονίκη. Μένοντας ο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ θα αποφύγει και την μετακόμιση στην μακρινή και άγνωστη γι' αυτόν και την οικογένειά του Κίνα.

Διαβάστε ακόμη...