«Ένα τεράστιο μπράβο, μας κάνατε περήφανους» (pics)

Από paok24.com : Κατά την επιστροφή τους στη Θεσσσαλονίκη, τα μέλη της γυναικείας ομάδας χάντμπολ και το... Κύπελλο Ελλάδας, έκαναν μία στάση στα γραφεία του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γρεβενών, πολλά μέλη του οποίου βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κωστακιών Άρτας και συμπαραστάθηκαν στις "ασπρόμαυρες".
Πηγή: paok24.com
«Ένα τεράστιο μπράβο, μας κάνατε περήφανους» (pics)

Πριν από λίγο, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γρεβενών εξέδωσε ανακοίνωση και δημοσιοποίησε πολλές φωτογραφίες από την παρουσία των Κυπελλούχων Ελλάδας στα γραφεία του, αναφέροντας:

"Οφείλουμε ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σαν Λ.Φ. ΠΑΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ,στη γυναικεία ομάδα handball,για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος μέσα στην πόλη της Άρτας, με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση! ΜΠΡΑΒΟ, που μας κάνατε περήφανους και είμαστε σίγουροι, πως στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, το νταμπλ θα το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στη Θεσσαλονίκη!

Ένα,όμως,τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, απ´όλα τα μέλη του club, σε όλη την αποστολή της ομάδας, που παρόλο την κούραση που υπήρχε μετά από έναν νικηφόρο τελικό και το περασμένο της ώρας, έκανε μία στάση στα Γρεβενά, για να μας επισκεφθεί στα γραφεία μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε αυτόν τον τίτλο!

Υ.Γ. Σε ακόμη ένα τμήμα του συλλόγου θα ηχεί το...ΩΩΩ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!
Υ.Γ.1 Η λέσχη θα είναι ανοιχτή την Δευτέρα για τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης,οι εγγραφές για τον ματς με την ομάδα της γειτονιάς,συνεχίζονται μέχρι αύριο βράδυ".

Διαβάστε ακόμη...