Ραντεβού με Βαρέλα!

Από forza : H εφημερίδα FORZA αποκάλυψε πώς ο κύβος ερρίφθη και ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να κλείσει και το τελευταίο… ανοιχτό μέτωπο, αυτό του Φερνάντο Βαρέλα.
Πηγή: forza
Ραντεβού με Βαρέλα!

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό λησίαζε στο τέλος του, ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε ένα τάκλιν σε αντίπαλο στο χώρο του κέντρου και την πλάγια γραμμή και κέρδισε και το πλάγιο άουτ. Σηκώθηκε και άρχισε να πανηγυρίζει σα να πανηγύριζε ένα γκολ.

Εκείνη την ώρα ο Βαρέλα έβγαλε όλα τα συναισθήματα του. Για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος και την προσωπική του λύτρωση.

Ο αμυντικός από το Κάπο Βέρντε πέρασε μια δύσκολη χρονιά, την τελευταία του ισχύοντος του συμβολαίου του, η σχέση του με τον ΠΑΟΚ μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα, έστω και αν ο ίδιος έδινε πάντα το 100% στο γήπεδο.

Πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είχε συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη στο Μακεδονίας Παλάς, όπου διανυκτέρευσε η αποστολή κι εκεί ενημερώθηκε ότι η αναμονή τελείωσε.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον 31χρονο αμυντικό ότι θα πρέπει να θεωρεί το θέμα του λήξαν και πως πριν το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Άρη, που θα είναι πάλι στη Θεσσαλονίκη, θα καθίσουν να κλείσουν το θέμα και να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Μην ανησυχείς για τίποτα, όλα θα πάνε καλά και θα γίνουν όπως πρέπει, θα μείνεις στον ΠΑΟΚ», ήταν τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη που έκαναν άλλο άνθρωπο τον Βαρέλα, που ένιωθε πολύ πιεσμένος τους τελευταίους μήνες.

Αυτή η πίεση έφυγε από πάνω του και την έδιωξε ολοκληρωτικά στο τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τόσο με τον πανηγυρισμό του σε αυτό το πλάγιο άουτ, που κέρδισε, όσο και με την αποθέωση του από τον κόσμο που τραγουδούσε το όνομα του!

Για αυτόν τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη και το τραγούδι των οπαδών ήταν μεγάλη αναγνώριση.

Οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει σε λεπτομέρειες, άλλωστε η συζήτηση έγινε στα βιαστικά, ωστόσο τίποτα δεν δείχνει ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά.

Ο Βαρέλα έχει «μαλακώσει», άφησε στην άκρη τις απαιτήσεις που προέβαλε όταν ξεκίνησαν οι συζητήσεις, όταν είχε 1.5 εκατομμύριο το χρόνο για τριετές συμβόλαιο και είναι ξεκάθαρα πιο διαλλακτικός, κοντά σε αυτά που πλέον μπορεί να του δώσει ο ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες της FORZA αναφέρουν ότι η συμφωνία θα κλείσει λίγο πάνω από το φράγμα του εκατομμυρίου, μπορεί και στο 1.2 ή 1.3 εκατομμύριο ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής αξίωνε εξαρχής τριετές συμβόλαιο, ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ζεστός για διετές συμβόλαιο και σε αυτή τη φάση φαίνεται πως εκεί θα γίνει η συζήτηση.

Το σημαντικό είναι ότι οι δύο πλευρές έχει καταστήσει σαφές η μία στην άλλη, ότι θέλουν να συνεχίσουν μαζί, οπότε δεν θα αργήσουν να τα βρουν και να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Στην υπόθεση του Βαρέλα εκτιμήθηκε από την ιδιοκτησία πολύ η στάση του ποδοσφαιριστή, που παρά τις εκκρεμείς συζητήσεις, έδωσε τα πάντα σε όλα τα παιχνίδια και ειδικά στα δύο τελευταία ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό ήταν συγκινητικός.

Σαφέστατα έπαιξε ρόλο και η στάση του Λουτσέσκου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είπε στον Σαββίδη ότι ο Βαρέλα είναι απαραίτητος τόσο στο παιχνίδι, όσο και στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

πηγή: FORZA

Διαβάστε ακόμη...