Τα γούστα δεν άρχισαν ακόμα

Από sfina.gr: Είναι, πλέον, ολοφάνερο. Όσες χαρές έζησαν, έως τώρα, οι φίλαθλοι και οπαδοί του ΠΑΟΚ, δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτές που έρχονται...
Πηγή: sfina.gr
Τα γούστα δεν άρχισαν ακόμα

Το καταλαβαίνει και ο πιο αδαής, ότι αλλάζει ο ποδοσφαιρικός χάρτης στην Ελλάδα. Και η αλλαγή δεδομένων, όλα δείχνουν, ότι θα κρατήσει για πολλά χρόνια.

Η νέα δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η πραγματικότητα και σε όσους δεν αρέσει πρέπει να την συνηθίσουν.

Όποιοι δεν είδαν τα... σημάδια από το περσινό χαμένο στα χαρτιά πρωτάθλημα κορόιδεψαν τον εαυτό τους και ήταν εύκολη λεία φέτος για τον δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη δεν είναι ούτε ο ΠΑΟΚ της 10ετίας του '70 που είχε ομαδάρα, αλλά τον «έσφαζαν» στο πόδι, ούτε ο ΠΑΟΚ της δεκαετίες του '80, που ήταν «λίγος» διοικητικά, ούτε ο ΠΑΟΚ των αρχών του 2000, που πήρε δύο κύπελλα χωρίς συνέχεια, λόγω της οικονομικής αδυναμίας του Μπατατούδη.

Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη είναι μία οικονομικά και διοικητικά πανίσχυρη ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που μόλις ξεκίνησε τον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών.

Τα γούστα για τους φίλους του ΠΑΟΚ επί της ουσίας δεν άρχισαν ακόμα... Η πρώτη χαρά για την κατάκτηση του τίτλου τον Μάιο μετά από 34 χρόνια, που μπορεί να είναι διπλή με την κατάκτηση του νταμπλ, δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτές που φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα ακολουθήσουν.

Η καθιέρωση του ΠΑΟΚ σε ρόλο πρωταθλητή τα επόμενα χρόνια, η συμμετοχή και η αύρα από ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το νέο γήπεδο, όλη αυτή την ποδοσφαιρική πανδαισία αναμένεται ότι θα ζήσουν οι φίλοι του εντός και εκτός Ελλάδας.

Με... την γνησιότητα της υπογραφής πάντα του πραγματικού ευεργέτη του συλλόγου Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε ακόμη...